DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ATATÜRK’ü SEVMEK
ATATÜRK’ü SEVMEK; O’na saygı duymak, O’nun ilke ve inkılaplarına sahip çıkmak, O’na dua etmek, minnettar olduğunu bildirmek, O’nun gösterdiği yolda O’nun hedeflerine ulaşmak “MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKMAK “ demektir.
Buna rağmen ben ATATÜRKÇÜ’yüm, ATATÜRK’ü en çok ben severim, kimse benim kadar sevemez diyen ben olsam veya sen olsan bana ve /veya bize ne derler hadi oradan, sen /siz kimsin -kimsiniz derler. Ama kimin benim kadar ARATÜRK SEVER ve ATATÜRKÇÜ olduğunu ölçmek için bir ölçü ve /veya bir alet yok ki.
Mesela; kişinin kanını tahlil edince belli olsa, kişinin beynini bir alet ile okusak veya sevgi olduğu için kalbini dinleyerek öğrenebilseydik daha iyi olurdu. Böyle bir ölçü – tartı imkanı olmadığına göre inandırıcı olması için BEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün ilke ve inkılaplarını (DEVRİMLERİNİ) yaşatmak için ölürüm demek ona laf söyletmem demek, söyleyenin alnını karışlarım demek beni onun yolundan çevirmek isteyenlere haddini bildiririm demek, bu uğurda yapacaklarından asla vazgeçmemek ATATÜRKÇÜLÜK olsa gerek diye düşünüyorum. Benim gibi düşünenlerle her zaman her yerde KADERDE ve KIVANÇTA beraberim.
Yorumlar
Benzer Yazılar
-
Burak Korkmaz: “Beykoz’da Geçmişe Değil Geleceğe Bakalım”
-
Beykoz’un 2024 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi
-
TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Türkiye Şampiyonluğu İçin Sahaya Çıkacak!
-
Beykoz’da Şehit Emniyet Mensupları İçin Mevlit Programı Düzenlendi
-
Beykoz elektrik kesintileri (12-14-15-16 Nisan 2025)
-
Beykoz’da İş Arayanlara Büyük Fırsat: İBB İstihdam Ofisi Geliyor
-
MHP’li Emre Çömlekçi’den Beykoz Belediyesi’nde Yaşananlara Sert Tepki
-
BEYKOZ BELEDİYESİ’NE YENİ BAŞKAN YARDIMCISI ATANDI
-
Beykoz’da Üreticiye 1 Milyon 500 Bin Adet Fide Desteği Sağlanacak
-
BEYKOZ A.Ş., KIRKLARELİ’DE KRİTİK VİRAJA GİRİYOR!
-
BOĞAZİÇİ 1907, LİDERİ TAHTINDAN SARSTI! 6-1
-
Kavacıkspor, Kader Maçına Hazırlanıyor!