reklam
reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 18 Haziran 2024 427 Görüntüleme

İSHAKLI MAHALLESİNDE ÇİFTE BAYRAM HEYECANI YAŞANDI

Beykoz'da eski köy yeni mahalle statülü yerlerde çok uzun yıllar öncesine dayanan Bayram Pilavı Günü etkinliklerinden birisi de İshaklı Mahallesinde gerçekleşti.

Beykoz’da eski köy yeni mahalle statülü yerlerde çok uzun yıllar öncesine dayanan Bayram Pilavı Günü etkinliklerinden birisi de İshaklı Mahallesinde gerçekleşti.Futbol Takımının başarısı ile tanınırlığı oldukça artan İshaklı Mahallesi ilçenin en popüler mahallelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte.Mahalle Trabzon kökenli sakinleri ile birçok kez televizyon ekranlarına, Gazete ve Sosyal Medya ağlarına haber olmuştu. Bu sezon TFF Bölgesel Amatör Ligde grubunda profesyonel liglerde oynamış deneyimli birçok takım arasından sıyrılıp şampiyon olan Bordo-Mavili ekibin mahallesi haliyle Kurban Bayramı’nda da futbol dolu sohbetlerin merkezi oldu.

Öğle Namazının ardından Köy Kahvesinde yapılan organizasyona Mahalle Sakinlerinin yanı sıra dışarıdan gelen misafirler katılım sağladı.

Mahalle sakinleri daha birkaç sene önce kendi halinde bir Köy Yaşantısının hakim olduğu mahallelerinde yapılan atılımlardan bir hayli memnun.Son Yerel Seçimlerin ardından bir kez daha Mahalle Muhtarı seçilen Ali Cinel hayatının belki de en mutlu, neşeli Kurban Bayramı’nı yaşamakta idi. Günlük rutin hoş beş sohbetler sonrasında konu hep futbol takımının başarı hikayesine gelip dayandı.

İshaklı Mahallesi Muhtarı Ali Cinel Pilav Günü Programlarına katlım sağlayan herkese teşekkür ederken, çok sıcak bir havada yapılan programda emekleri ile katkı sunan herkese de ayrı bir paragraf açıp teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb