reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 5 Temmuz 2024 236 Görüntüleme

Beykoz İshaklıspor Kulübü’nde seçmeler 13-14 Temmuz’da yapılacak

TFF 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da yeni Teknik Direktör Ender Alkan Yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

TFF 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor’da yeni Teknik Direktör Ender Alkan Yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Öte yandan Bordo-Mavili Kulüp kamuoyu ile yaptığı paylaşımda yapılacak futbolcu seçmelerine ilişkin açıklamada bulundu.Kulüp Başkanı Ali Cinel açıklamasında, “Bilindiği üzere 2024-25 sezonunda yer alacağımız TFF 3. Ligi için Ender Alkan ile anlaşmıştık. Ender Hocamızın elinde bir transfer listesi var ve görüşmelerimiz devam etmekte” ifadelerine yer veren Başkan Cinel şunları söyledi:

“Bu arada geçtiğimiz gün yaptığımız paylaşımda 13-14 Temmuz Cumartesi Pazar Günleri Saat 17.00/20.00 saatleri arasında Kavacık Stadında bir Futbolcu seçmesi yapacağımızı aktarmıştık. 18-25 Yaş arasındaki futbolcu kardeşlerimizi bu seçmelere bekliyoruz. Katılmayı düşünen futbolcular yanlarında kendi malzemelerini getirmeli ve yayınladığımız Whatsapp uygulaması üzerinden Yaş-Mevki gibi bilgilerin iletilmesi gerekmekte.” diye konuştu.“Karar verecek olan Ender Hocamız”

Başkan Cinel TFF 3.Ligine çıkmalarından itibaren birçok yerden, kanaldan kendilerine futbolcu önerilerinin geldiğini söylerken, ” Takdir edersiniz ki yönetim olarak bu konuda işin Teknik Heyetin gözetiminde olduğunu söylemekteyiz. Gerek TFF 3, TFF Bal gerekse de diğer liglerden birçok futbolcu ismi bizlere iletilmekte. Ender Hocamız kendisine iletilen bilgiler dahilinde bu konuda yetkili ve özellikle de talipli olanların yapılacak seçmelere katılımını istemekteyiz. Yaptığımız iyi ve nokta atışlı transferler var bu isimleri şu an için paylaşmak istemiyoruz. Son olarak Beykoz İlçemizdeki futbolcular dahil mutlak surette seçmelere katılmalarını istiyorum. Karar vericiler biz değil teknik kadromuzdur. Bizim işimiz onay alındıktan sonra mali konuları konuşup anlaşma yoluna gitmek. ” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb