reklam
reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Temmuz 2024 560 Görüntüleme

Eski genç başkanlar Beykoz’da buluştu

Önceki dönem AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Furkan Çeliker, döneminin gençlik kolu başkanları ile yöneticilerini Beykoz’da ağırladı.

Önceki dönem AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Furkan Çeliker, döneminin gençlik kolu başkanları ile yöneticilerini Beykoz’da ağırladı.

AK Parti Beykoz önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Çeliker, kendi döneminde gençlik kollarında başkan ve yönetici olarak görev yapan mesai arkadaşlarını Beykoz’da misafir etti.

Üsküdar’dan, Beyoğlu’na, Şile’den Bağcılar’a, Güngören’den Beylikdüzü’ne kadar İstanbul’un hemen her ilçesinden önceki dönem gençlik kollarında görev yapan isimler Çeliker’in daveti üzerine Beykoz’a geldi.

Güncel siyasi meselelerin tartışıldığı buluşmada Çeliker, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kadroların gençlerden oluşturulmasına verdiği önemi dile getirerek kayıtsız kalınmaması gerektiğini, bu çerçevede çalışmalar yapılmasının isabetli olacağı düşüncesini paylaştı.

Çeliker, kendisini kırmayarak Beykoz’a gelen tüm dostlarına teşekkür etti.Furkan Çeliker kimdir?

1991 yılında Beykoz’da doğdu. İlköğrenimine Hacı Numan İlkokulu’nda başladı. Lise eğitimini Fevzi Çakmak Lisesi’nde tamamladı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü’nde ön lisans eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

Ailesinin de doğduğu Beykoz Tokatköy’de ikamet ediyor.  Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Beykoz Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Tokatköy mahalle yönetiminde siyasete aktif olarak katıldı. Ardından mahalle başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi.

2017-2021 yılları arasında AK Parti Beykoz Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevini sürdürdü.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

Aile şirketiyle birlikte yürüttüğü işletmede, ticari faaliyetlerine devam ediyor. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Meclis Üyeliği sürecinde başarılı bir dönem geçiren Çeliker için farklı mevkilere ilişkin söylentiler bir dönem konuşulmuş, 2024 seçimlerinde AK Parti’nin Tokatköy’de oy kaybetmesinin sebeplerinden birinin de yeniden aday yapılmaması olduğu söylentiler arasında yer almıştı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb