reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 19 Temmuz 2024 216 Görüntüleme

RÜZGARLIBAHÇESPOR ALAATTİN BAŞKANDAN İLGİ BEKLİYOR

TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor'da 2024-25 Sezonunda değişik yaş grubu takımlarında değerlendirilmek üzere futbolcu seçmeleri yapılacak.

TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor’da 2024-25 Sezonunda değişik yaş grubu takımlarında değerlendirilmek üzere futbolcu seçmeleri yapılacak.

Beykoz temsilcisinde Kulüp Başkanı Bayram Taşkıranlar ERHA Beykoz’a yaptığı açıklamada, ilçenin tek Kız Futbol Takımının kendilerini olduğuna vurgu yaparken, ” Maalesef geriye dönüp baktığımızda kulübümüze bu anlamda katkıların olmaması ya da çok cüzi sembolik bir manevi yardımın gelmesi bizi çok üzdü. Beykoz’da başlayan Yeni Belediye Yönetimi dönemi ile artık bizlerin de görülmesini istiyoruz. Beykoz İlçesinde önemli bir boşluğu doldurduğumuz düşüncesindeyiz. İlçemizde futbola olan ilginin büyüklüğü ortada iken Kadın Futbol Liglerinde birkaç fedakar isim ile yokluklar içinde mücadele etmek gerçekten de çok zorunuza gidiyor. Bunu Sayın Belediye Başkanımız ile yapacağımız görüşmede kendilerine de aktaracağım, bu görüşme umarım uzun zaman dilimine kalmaz, bizlerin de anlatacakları var ” dedi.

Önümüzdeki haftadan itibaren Rüzgarlıbahçespor olarak Kız Futbol Takımları için seçmeler yapacaklarını konuşmasında belirten Bayram Taşkıranlar, ” Bugün Beykoz’un herhangi bir mahallesine gidin bakın sokak ve buldukları her boş alanda futbol oynayanlar arasında kız çocuklarını da görmek mümkün, bunu kimse inkar edemez. Burada yanlış bir olgudan bahsetmek istiyorum kız çocukları sadece salon sporları ile meşgul olsun anlayışının karşısındayız. Tamam voleybol da yapsınlar, karate, tekvando ya da atletizm de yapsınlar ancak bu ilçede futbol oynamak isteyen kızlarda var, bu unutulmalı ” şeklinde konuştu.

Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Kız Futbol Takım Antrenman ve seçmeleri için 0533.399.00.34 numaralı telefondan bilgi alınabilir, kayıt açılabilir…

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb