reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 29 Temmuz 2024 281 Görüntüleme

Beykoz Belediye Spor Kulübü’nde köklü değişiklik

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün adında ve kulüp koordinatöründe değişikliğe gidildi. Kulübün adındaki 'gençlik' ifadesi kaldırıldı.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün adında ve kulüp koordinatöründe değişikliğe gidildi. Kulübün adındaki ‘gençlik’ ifadesi kaldırıldı.

Dönemin Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül tarafından Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün adı Beykoz Belediyesi Spor Kulübü olarak değiştirildi.

Yapılan kanun değişikliği ile birlikte tescil edilmiş olan gençlik ve spor kulüplerinde devam etmek istedikleri faaliyetlerine göre isimlerde değişiklik yapılması gerektiği, Beykoz Belediyesi yönetiminin de ilgili madde uyarınca kararını “müsabakalara katılmaya devam edecek” kulüpler kategorisinde yaptığı kaydedildi.

Kulübün yeni adı Beykoz Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Kulüp Koordinatöründe değişikliğe gidildi

Kulüpte yapılan bir diğer değişiklik ise Koordinatörlük görevinde oldu. Uzun yıllardır Kulüp Koordinatörü olarak görevini sürdüren İskender Közen görevinden alındı.

Közen’in yürüttüğü Kulüp Koordinatörlüğü görevine Özgür Zengin getirildi.

50 yaşındaki Zengin, ilk olarak göreve Göztepe’de ve Kartalspor’da yardımcı antrenörlük yaparak başladı. 2013-14 sezonunda ilk kez Göztepe’de teknik direktörlük görevine başladı.

Daha sonra Kartalspor ve Orhangazispor’da devam etti. 2020-21 sezonunda Afjet Afyonspor ile göreve döndüğü yıl Nevşehir Belediyespor ile anlaşıp göreve başladı. Son olarak Adana Demirspor’da görev yapan Zengin, bu sezon Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nde görev yapacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb