reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 1 Ağustos 2024 266 Görüntüleme

A.HİSARI TRANSFERDE REKORA KOŞUYOR!

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Boğaziçi ekiplerinden Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımı 2 ismi daha kadrosuna dahil etti.

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Boğaziçi ekiplerinden Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımı 2 ismi daha kadrosuna dahil etti.

Yeşil-Sarılı ekipte Genel Kaptan ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Dıragumandan transfer görüşmeleri kapsamında masaya oturduğu 3 isim ile de anlaşma sağlarken, görüşmenin olumlu sonuçlanması sonrasında güne not düşülen fotoğraf kareleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Bu transferlerin ilki Çamlıcaspor takımından defans hattında göre yapan Burak Gölükçü idi. Bir sonraki isim ise Beykoz İlçesi Amatör Futbol Camiasında da değişik takımlarda forma giyen son olarak Yeniköyspor takımında görev yapan savunma oyuncusu Furkan Ar oldu.

Beykoz temsilcisinde hafta içinin üçüncü anlaşma haberi en son Şilespor Takımında görev yapan Orta Saha oyuncusu Emircan Cerrah idi.

Gerçekleşen transferlerin ardından açıklamada bulunan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımında bu sezon transfer komitesinde aktif bir görev yapan Genel Kaptan ve aynı zamanda Futbol Şube Sorumlusu da olan Murat Dıragumandan Yönetim Kurulu olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekten dolayı mutlu olduklarını söylerken, ” Biz Teknik kadromuzun vermiş olduğu listeye bağlı kalarak önemli transferlere imza attığımız düşüncesindeyiz. Başkanımız İlker Güner ve Yönetim Kurulu olarak şimdi bu ortaya çıkan tabloyu sezon sonuna kadar taşıyıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz ” diye konuştu.

Spor Servisi

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb