reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Ağustos 2024 277 Görüntüleme

BEYKOZ İSHAKLISPOR’DA BAŞKAN ALİ CİNEL BOLU KAMPINA KATILDI

TFF 3.liginde Beykoz İlçesini temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel, bir dizi görüşme ve röportajlar için bulunduğu Trabzon dönüşü takımının Bolu'daki kampına geçiş yaptı.

TFF 3.liginde Beykoz İlçesini temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor’da Kulüp Başkanı Ali Cinel, bir dizi görüşme ve röportajlar için bulunduğu Trabzon dönüşü takımının Bolu’daki kampına geçiş yaptı.

Kampta antrenmanları takip eden Ali Cinel yaptığı açıklamada heyecanlarının büyük olduğuna vurgu yaparken, ” Tarihimizde ilk kez alnımızın akı ile çıkmış olduğumuz TFF 3.Liginde ilk etapta kalıcı takımlardan biri olmak istiyoruz. Teknik Direktörümüz Ender Alkan Hocamızın vermiş olduğu liste kapsamında nokta transferlere imza attık. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız da olacak. Antrenmanda takip ettiğim kadarıyla takım içinde güzel bir hava yakalanmış. Şimdi sıra seri halde yapılacak hazırlık maçlarına geldi. Doğrusu biz de bu maçları heyecanla bekliyoruz ” diye konuştu.

Beykoz İlçesinin temsilcisi olduklarına bir kez daha dikkatleri çeken Başkan Cinel, ” Biz belki yeni takımıyız ancak ardımızda yüzlerce mahalle sakinimizin, binlerde hemşerimizin dua ve beklentileri var. Yakalamış olduğumuz bu başarı Trabzon’da da büyük ses getirdi. Yapmış olduğumuz röportajlar ile kendimizi daha geniş kitlelere tanıma imkanı bulduk. Yönetim olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bu sezon bizim açımızdan da çok farklı geçecek. Bizi hesaba katmayanların yanıldıklarına hep birlikte şahitlik edeceğiz. Beykozlu futbolseverler de alnımızın akı ile çıktığımız bu ligde bizlere manevi desteklerini esirgemeyecektir ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb