reklam
reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yaşam 7 Ağustos 2024 903 Görüntüleme

Fatma Zehra Kınık’ın 15 yıl hapsi istendi

Kavacık'ta Batın Barlas Çeki'nin öldüğü trafik kazasına ilişkin Fatma Zehra Kınık'ın 15 yıla kadar hapsi istendi. Duruşma 30 Ekim'de yapılacak.

Kavacık’ta Batın Barlas Çeki’nin öldüğü trafik kazasına ilişkin Fatma Zehra Kınık’ın 15 yıla kadar hapsi istendi. Duruşma 30 Ekim’de yapılacak.

Fatma Zehra Kınık’ın karıştığı ve 9 Temmuz’da Kavacık Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasına ilişkin iddianame hazırlandı.

Hazırlanan iddianamede Fatma Zehra Kınık Demir’in kullandığı otomobil ile Yavuz Selim Öztürk idaresindeki motosikletin çarpıştığı, motosikletin savrularak kaldırımdaki Muammer Kızıl’a çarptığı ifade edildi.

Kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Batın Barlas Çeki’nin savrularak yol kenarındaki beton bariyerlere çarptığı, Selim Öztürk ve Muammer Kızıl ile birlikte hastaneye kaldırıldığı ancak Çeki’nin hastanede hayatını kaybettiği kaydedildi.

Kolluk görevlileri tarafından hazırlanan kaza tespit tutanağınca Fatma Zehra Kınık Demir’in, kusurlu olduğunun tespit edildiği, otopsi tutanağına göre de Batın Barlas Çeki’nin ölümünün genel beden travması sonucu meydana geldiği anlatıldı.

Şüpheli Fatma Zehra Kınık Demir’in “üzerine atılı suçlamayı kabul etmediği, olayda kusurlu olmadığını” beyan ettiği de yer alırken, trafik kaza tespit tutanağı, görüntü inceleme tutanağı, ölü muayene tutanağı, müştekilerin şikayeti, şüpheli savunması ile tüm dosya kapsamının bir bütün halinde değerlendirildiğine de yer verildi.

İddianamede şüpheli Fatma Zehra Kınık Demir’in aracı ile Yavuz Selim Öztürk’ün kullandığı motosiklete çarparak taksirli eylemi sonucu Batın Barlas Çeki’nin ölümüne ve Muammer Kızıl ile Yavuz Selim Öztürk’ün de yaralanmasına sebep olduğu kaydedildi.

Fatıma Zehra Kınık Demir’in “taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma” suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb