reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 12 Ağustos 2024 233 Görüntüleme

BİSK toplantısına Tokatköy Spor Kulübü ev sahipliği yaptı

Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri Birliğinin Ağustos Ayı toplantısında ev sahipliğini Tokatköy Spor Kulübü yaptı.

Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri Birliğinin Ağustos Ayı toplantısında ev sahipliğini Tokatköy Spor Kulübü yaptı.

Toplantıda Beykoz Belediyesi Spor Gençlik ve Spor Hizmetleri Koordinatörü Özgür Zengin ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Birimden Kaan Açıkgöz’de yer alan isimlerdendi.Toplantıya katılım sağlayanlardan birisi de hafta içinde Beykoz Belediye Başkanlığına kendilerine hiçbir destek vermediği, randevu taleplerinin karşılık bulmadığı gerekçesi ile bir protesto eylemi gerçekleştiren Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel’de katılıp yaşadıkları süreci spor kulüpleri temsilcilerine aktardı.Beykoz İlçesi Spor Kulüp temsilcileri uzun bir zaman aralığı sonrasında Beykoz Belediyesinden Spor İle ilgili birimden bir ismin katılımından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederlerken Özgür Zengin’e görevinde başarı dileğinde bulundular.Beykoz Belediyesi Spor Gençlik ve Spor Hizmetleri Koordinatörü Özgür Zengin ise yaptığı konuşmada bundan sonraki tüm toplantılara katılım sağlama düşüncesinde olduğunu ifade ederken, ” Tabii ki spor kulüplerimizden gelen tüm çözüm bekleyen problemlerin çözümü mümkün olmuyor. Daha öncelikli acil önem arz eden çalışmalara yoğunlaşılmakta. Ben bundan sonraki toplantılarda belli bir gündemin olması ve onun üzerinden bir çalışma yöntemi olmasını öneriyorum. İlçedeki spor kulüplerini önemsiyoruz, onlardan gelecek istek talep ve önerileri raporlayıp Belediye Başkanımıza ileteceğiz. Bunun sonraki adımlarını geri dönüşlerle birlikte ortaklaşa yapacağız. Sizler benim için çok değerlisiniz, bende spor kulüplerinden gelen işin her kısmında görev yapmış bir isimim. Bundan sonraki süreçte yapılan doğru şeylere devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

Toplantıda Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar’da bir konuşma yaparken, ” Spor Akademisi Tesislerinin spor branşlarına açık olduğunu söylemek isterim. Bunun için Üniversite Rektörümüze teşekkür ediyorum. Beykoz İlçesinde sportif anlamda yapılacak her projeye destek vermeye hazırız ” dedi.

Sırasıyla spor kulüp başkanları değişik konularda görüş talep ve önerilerini içeren aktarımlarda bulunurlarken Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir çok verimli bir toplantının yaşandığına vurgu yaparken ev sahipliğinden dolayı Tokatköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz ve Tokatköy Çevre Koruma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Semih Şimşek’e teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb