reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 12 Ağustos 2024 233 Görüntüleme

Plaj Voleybolunun Kalbi Riva’da Atıyor

İstanbul’un gözde tatil rotası Riva’da yaz sezonu doludizgin devam ediyor. Masmavi koyları, altın kumlu plajları, spor alanları ve modern sosyal tesisleriyle yaz aylarına damga vuran Riva’da 80 sporcunun katılımıyla düzenlenen Beach Volley Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul’un gözde tatil rotası Riva’da yaz sezonu doludizgin devam ediyor. Masmavi koyları, altın kumlu plajları, spor alanları ve modern sosyal tesisleriyle yaz aylarına damga vuran Riva’da 80 sporcunun katılımıyla düzenlenen Beach Volley Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Keyifli tatilin vazgeçilmez adresi Riva’da temizlik, zabıta ve sosyal tesislere kadar kesintisiz hizmet veren Elmanburnu Tabiat Parkı, Riva 2. Koy ve Merkez Plaj; şehrin dört bir yanından gelen binlerce yerli ve yabancı turiste nezih ve ekonomik tatil imkânı sunarken, spor tutkunlarına da ev sahipliği yapıyor.Beyok Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü ile Voleybol Alemi’nin Beykoz Belediyesi’nin destekleriyle düzenlediği Riva Beach Volley Turnuvası, Riva Merkez Plajda gerçekleşti.80 Sporcudan Kıran Kırana Mücadele

9-10-11 Ağustos tarihlerinde, aralarında eski milli voleybolcularında olduğu 80 sporcudan oluşan 20 takım, turnuva boyunca kıran kırana mücadele etti.Ağustos ayının kavurucu sıcağına rağmen, gün boyu mücadele eden sporcular, turnuvadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler:Sporcu Kemal Keskin “Turnuvaya arkadaşlarımızla İstanbul’dan katılıyoruz. Beykoz Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen bir organizasyon. Voleybolu seven arkadaşlarımızın katıldığı bir turnuva. Yarı finale kadar çıktık, bugün 3. günümüz, ortam güzel, çevre güzel emeği geçen herkese teşekkürler.”Sporcu Ezgi Bulgan “İstanbul’dan geliyoruz. Uzun yıllardır voleybol oynuyoruz, voleybolun içindeyiz. Bu güzel organizasyonu kaçırmak istemedik. Riva’da aynı zamanda kampta yaptık, çok hoş vakit geçirdik.”Beyok Voleybol Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kumral “Beykoz Belediyesi’nin destekleriyle ilk kez düzenlediğimiz bir turnuva. Voleybol Alemi ve Beyok Spor Kulübü organizesinde; Beykoz Belediyesi, Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Hayat Su’nun destekleriyle gerçekleşiyor. Öncelikle belediyemize teşekkür ediyoruz, alanı bizlere tahsis ettiği ve buradaki imkânları sağladığı için. Yaklaşık 100’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşen eğlenceli bir turnuvaydı. Umarım devamı gelir.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb