reklam
reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 14 Ağustos 2024 693 Görüntüleme

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nda Burak Saldıroğlu yeniden aday

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Burak Saldıroğlu, seçimlerde yeniden başkanlık için Kavacık’ta bulunan ilçe merkezinde düzenlediği toplantıda adaylığını açıkladı.

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Burak Saldıroğlu, seçimlerde yeniden başkanlık için Kavacık’ta bulunan ilçe merkezinde düzenlediği toplantıda adaylığını açıkladı.Gerçekleşen aday tanıtım toplantısına CHP Beykoz İlçe Başkanvekili Abdullah Gülerer ve İlçe Yönetimi, CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayları Emre Mert Kılıç, Soner Gül ve Mert Kırcı ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Yeniden aday olan CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Burak Saldıroğlu adaylık açıklamasında yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi.Sayın ilçe yöneticilerimiz, sayın kadın kolları başkanım, değerli örgütümüz, kıymetli gençlik kolları başkan adayları ve cefakar gençlik örgütümüz hepiniz hoşgeldiniz.

Kısaca kendimi tanıtmak isterim. Denizli’nin Pınarkent kasabasında doğup büyüdüm.

Üniversite eğitimim için 2013 yılında Beykoz’a yerleştim. Türk-Alman Üniversitesi’nde Hukuk okudum. Bu esnada öğrenci konsey başkanlığı, fakülte temsilciliği ve kulüp başkanlığı görevlerinde bulundum. Berlin, Potsdam ve Halle şehirlerinde Hukuk alanında eğitimler aldım.2019’da lisans eğitimimden sonra yüksek lisans eğitimime yine Türk- Alman Üniversitesi’nde başladım. Daha sonra alanımla ilgili 2 farklı kitap yazıp yayınladım.

Gelelim siyasi kariyerime; 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz örgütüne katıldım. Pandemi sürecinin ardından gençlik kolları yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı ardından gençlik kolları sekreteri olarak görev aldım.

2022-2023 yıllarında ana kademe hukuk komisyon başkanlığı yaptım. Halen il hukuk komisyonu üyeliğim devam etmektedir.2023 yılında genel merkez yurtdışı ilişkiler komisyonu üyesi oldum. Bu görevde İUSY ve YES örgütlerine İstanbul ve Ankara’da ev sahipliği yaptık. Almanya’da ve İspanya’da partiyi temsilen toplantılara katıldım.

2024 yılının Ocak ayından bu yana ise Beykoz Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapıyorum. Bu esnada neler yaptık?

En önemlisi arkadaşlar biz yıllar sonra Beykoz’u kazandık.

İlk olarak örgütlenmeyi artırmak için çalışmalar yaptık, stantlar açtık, üniversitelere girdik. 2023 mağlubiyetinin ardından ümitsizliğe kapılan gençleri örgütlemeye, ümitlendirmeye çalıştık.Kitap kulübü kurduk. Uluslararası toplantılar yaptık.

“Çay Molası” çalışmalarıyla işçileri ve esnafları ziyaret ettik. İlçemizin takımlarının maçlarını takip ettik. Kafe ve kıraathane ziyaretleri yaptık.

İlk defa oy kullanacak 3.000 genci ziyaret ettik. Sosyal medya çalışmaları yaparak İstanbul’da ses getirdik. Sahilde çay-kahve buluşmaları yaptık. Cami önlerinde lokum dağıtımı yaptık.

Seçimlerin ardından günlerce ilçe seçim kurulu önünde bekledik, hakkımızı savunduk. Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Hep beraber tiyatro izledik. Siyaset 101 dersleri yaptık.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb