reklam
reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 17 Ağustos 2024 220 Görüntüleme

Bilal Karabacak’tan Başkan Köseler ve ekibine hayırlı olsun ziyareti

Geçmiş dönem Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı ve yine geçmiş dönem Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı, 2014-2019 Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve Beykozlu İş İnsanı Bilal Karabacak, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve başkan yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Geçmiş dönem Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı ve yine geçmiş dönem Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı, 2014-2019 Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve Beykozlu İş İnsanı Bilal Karabacak, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve başkan yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Bilal Karabacak, ziyaretinde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Taner Aksu, Fidan Gül, Turgay Sucuoğlu’na kaya tuzundan özel olarak yapılmış gece lambası hediye etti.

Ziyareti hakkında Beykoz Olay Gazetesi’ne konuşan Bilal Karabacak: “31 Mart Yerel Seçimleri’nde seçilen Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve ekibini ziyaret ettim. Ziyaretlerim sırasında Başkan Yardımcımız Müfit Yetkin ile denk gelemedik ama en kısa zamanda kendisini ziyaret edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb