reklam
reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Ağustos 2024 623 Görüntüleme

CHP Beykoz İlçe Başkanı’ndan yıl dönümü mesajı

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, göreve seçildiği kongrenin yıldönümünde sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, göreve seçildiği kongrenin yıldönümünde sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, 38. Olağan Kongrede oy kullanan delegelerin 230’unun oyunu alarak Başkanlığa seçilmişti.

Seçilmesinden yaklaşık 8 ay sonra Yerel Yönetimler Seçimine girerek 20 yıldır partisinin Beykoz’da kazanamadığı seçimleri kazanan Mahir Taştan, kongrenin yıl dönümünde bir açıklama yaparak örgütüne teşekkür etti.‘Yüzümüzü Beykoz’da iktidar döndük’ dedik

Bir yıl önce 20 Ağustos günü gerçekleştirilen kongrede delegelerin oylarıyla göreve geldiklerini hatırlatan CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, “O gün ne dedik? Başaracağız dedik. Neden kazanamadığımızı biliyoruz, soruna da çözüme de hakimiz dedik. Belediye Başkanıyla İlçe Başkanını aynı yollarda yürüteceğiz ve kazanacağız dedik. İlçe Kongremizden 7 ay sonra İstanbul’da AKP’nin kalesi olarak atfedilen Beykoz’da, Beykozlu kadrolarımızla yola çıktık. “Biz kimsenin adamı değiliz, Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedik. “Kapıları küskünlüklere kırgınlıklara kapattık. Yüzümüzü Beykoz’da iktidara döndük” dedik. “Beykoz’u Cumhuriyet Halk Partili bir belediye yapmak için yola çıktık” dedik. “İstanbul’a Ekrem İmamoğlu, Beykoz’a Alaattin Köseler ile tam yol ileri” dedik. “Beykozlu Beykoz’da kalacak ve Beykoz’u Beykozlular yönetecek” dedik!” ifadelerini kullandı.31 Mart seçimlerinin ardından Seçim Kurullarında AK Parti’ye karşı verilen mücadeleyi de hatırlatan Taştan o dönem sık sık kullandığı “Mazbatamı alana kadar gitmiyorum” sloganına atıfta bulunarak kümes yıkan anlayışı 20 yıl sonra sandıkta hep beraber yıktıklarını söyledi.‘Yürekten sonsuz şükranlarımı sunuyorum’

Artık daha büyük hedefleri olduğunu söyleyen CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, şunları kaydetti:

“O da 2028 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmaktır. 1 Nisan itibarıyla çalışmalarımızı başlattık. Yerelden başlayarak Cumhuriyet Halk Partimizi Türkiye’de iktidara taşıyacağız. Mahalle Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanlarımıza, Yöneticilerine ve Gönüllülerine, Meclis Üyelerimize, Meclis Üyesi Aday adaylarımıza, delegelerimize ve değerli örgütümüzün kıymetli gönüllülerine 1 yıl önce bugün gerçekleştirdiğimiz 38. Olağan Kongremizde gösterdikleri teveccühe yürekten sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hedef Cumhurbaşkanlığı, Tam Yol İleri…”

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Hanefi Dilmaç basınla buluştu

Hanefi Dilmaç basınla buluştu

Tema Tasarım | AnatoliaWeb