reklam
reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yaşam 21 Ağustos 2024 546 Görüntüleme

Hanefi Dilmaç kayınpederini sonsuzluğa uğurladı

Beykoz'un tanınan siyasilerinden Hanefi Dilmaç'ın kayınpederi Abdullah Dinelek için Kocaeli'de düzenlenen cenaze törenine Beykoz'dan da çok sayıda isim katıldı.

Beykoz’un tanınan siyasilerinden Hanefi Dilmaç’ın kayınpederi Abdullah Dinelek için Kocaeli’de düzenlenen cenaze törenine Beykoz’dan da çok sayıda isim katıldı.

Bir süredir Kavacık’taki Medistate Hastanesi’nde tedavi gören Beykoz’un tanınmış siyasetçilerinden Hanefi Dilmaç’ın kayınpederi Abdullah Dinelek, dün sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.Dinelek için Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Merhumun naşı ilk olarak Eşme Mahallesi’ndeki evinin önüne getirilerek Kur’an-ı Kerim okundu ve ailesi ile yakınlarından helallik alındı.

İkindi namazına müteakip Eşme Merkez Camisi’nde merhum Abdullah Dinelek için cenaze namazı düzenlendi.

Cenaze namazına Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Meclis üyeleri, Kızılay Beykoz Şube Başkanı Mustafa Gürkan, Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür, muhtarlar ve Dilmaç’ın ailesinin yanı sıra sevenleri katıldı.

Merhum Abdullah Dinelek, cenaze töreninin ardından Eşme Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb