reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Ağustos 2024 219 Görüntüleme

Kıtalararası tek triatlon son kez Beykoz’da yapılacak

Dünyanın kıtalararası tek triatlon yarışması Oral-B Challenge İstanbul bir kez daha 1 Eylül Pazar günü Beykoz'da yapılacak.

Dünyanın kıtalararası tek triatlon yarışması Oral-B Challenge İstanbul bir kez daha 1 Eylül Pazar günü Beykoz’da yapılacak.

Oral-B’nin ana sponsorluğu, Challenge Family ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliği ile Beykoz Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayesinde gerçekleştirilecek.

Oral-B Challenge İstanbul Triatlon Yarışması, bu yıl son kez gerçekleşiyor. 2025 yılında tarihte ilk kez Asya Avrupa Triatlon Şampiyonası, Beykoz’da yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu, Avrupa ve Asya Triatlon federasyonları ile yaptığı görüşmeler sonucunda yarışmanın İstanbul’da gerçekleşmesini sağladı. İki kıtayı birleştiren köprünün bir odak noktası olacağı bu yarışta Elit Olimpik Mesafe, Paratriatlon, Yaş Grupları Sprinti ve Standart Mesafeler gibi kategoriler yer alacak.

Avrupa Triatlon Federasyonu’ndan bu yarışla ilgili olarak yapılan duyuruda, “Triatlon dünyasında bir dönüm noktası olan bu yarış için İstanbul’un özgün ve heyecan verici bir ev sahibi olacağı, uluslararası dostluğu pekiştireceği” ifadeleri kullanıldı.

Organizasyonun tanıtımı için yapılan basın toplantısına P and G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ve Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya katıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb