reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 29 Ağustos 2024 172 Görüntüleme

PAŞABAHÇE STADINDA 30 AĞUSTOS’A ÖZEL TURNUVA VAR

30 Ağustos Zafer Bayramı heyecanı tüm yurtta olduğu gibi Beykoz İlçemizde de renkli görüntülerle kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı heyecanı tüm yurtta olduğu gibi Beykoz İlçemizde de renkli görüntülerle kutlanacak.

Bu kapsamda bir etkinlik haberi de İlçe Sporunun başarılı temsilcilerinden Paşabahçe Kulübünden geldi. Yeşil-Kırmızılı ekip 30 Ağustos Cuma Günü Paşabahçe Stadında ” Zafer Kupası ” Turnuvası düzenledi.

Toplam 16 takımın katılımı ile Saat 10.00’da başlayacak olan müsabakaların ardından öğleden sonra Kupa Merasimi gerçekleşecek.

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kulüpler Birliği ve Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün turnuvaya destek veren kurumlar oldu.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur Turnuvaya ilişkin yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

” Öncelikle Türk Tarihinde çok önemli bir yeri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Biz de Büyük Zaferin 102.Yılında Kulüp olarak 2013-2014 Doğumlu Sporculardan oluşacak ve 16 takımın katılım sağlayacağı bir özel turnuva-Zafer Kupası- düzenliyoruz. Bu özel turnuvaya katkı sunan, bizleri teşvik eden tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Turnuvamıza başta İlçe Kaymakamımız Faik Oktay Sözer, Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler olmak üzere ilçe spor camiasından, sivil toplum kuruluşlarından birçok isim gelip destek verecek. Tüm Beykozluları bu özel günde yanımızda, Paşabahçe Stadında görmek istiyoruz ”

Paşabahçe Stadındaki Turnuvaya Paşabahçe, Gümüşsuyuspor, Boğaziçi 1907, Anadoluhisarı İdmanyurduspor, Ümraniyespor, Tokatköyspor, Tunusbağıspor, Çavuşbaşıspor, İstanbul Başakspor, Örnekköyspor, Kavacıkspor, Beykoz İdmanyurduspor, Fikirtepe Dumlupınarspor, Soğuksuspor ve Beykoz Yenimahallespor Takımları katılım sağlayacak.

Paşabahçe Stadında 4 ayrı alanda aynı anda başlayacak müsabakalara yarının yıldız adayları ortaya koyacakları performans ile fazlası ile damgasını vuracak gibi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb