reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 5 Eylül 2024 125 Görüntüleme

KELLE İBRAHİM TURNUVASINDA BOĞAZIN YARGIÇLARI RÜZGARI ESİYOR

Bu sene 12.Kez düzenlenen ve değişim kurum ve kuruluşların katkısı olan Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 2.hafta maçları oynandı.

Bu sene 12.Kez düzenlenen ve değişim kurum ve kuruluşların katkısı olan Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 2.hafta maçları oynandı.

Müsabakaların üçü hafta sonu, biri ise takımlardan gelen talep üzerine hafta içinde oynanırken toplamda 18 kez ağlar sarsıldı!

İlk iki haftalık periyot sonrasında Boğazın Yargıçlar Masterler Takımı liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-Siyahlı ekip Dingilspor ile birlikte yoluna firesiz devam etmekte.

ÇUBUKLU MASTERS-İSTİNYE MASTERLER 3-0

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvası 2.Hafta karşılaşmalarının ilkinde Çubuklu Masters ile İstinye Masterler Takımları karşı karşıya geldiler.

Oldukça tempolu geçen mücadeleyi Çubuklu Masters takımı 3-0 kazanırken gollerin ikisinde Cihan’ın birinde ise Ufuk’un imzası vardı.BOĞAZIN YARGIÇLARI-GÖKSU MASTELER 3-1

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 2.Hafta maçları kapsamında sahaya çıkan takımlardan Boğazın Yargıçları Masterler Takımı, ilk haftanın galiplerinden Göksu Masterler Takımını 3-1 mağlup etti.

Sarı-Siyahlı ekipte kaydedilen gollerin ikisi Ali Akdoğan biri ise Haktan Başaran’dan gelirken, Göksu Masterler Takımındaki tek golde Kaptan Ercan Acar’ın imzası vardı.DİNGİLSPOR-BEYKOZ ŞÖHRETLER 3-2

Kelle İbrahim Turnuvalarının en kıdemli takımlarından olan ve her sene katılım sağlayan Dingilspor 12.Turnuvada iz bırakacak gibi.

Yılların Turnuva takımı Gümüşsuyuspor tesislerinde Beykoz Şöhretler Takımına karşı çıktığı 2.Hafta maçından mutlu ayrıldı. Maçı 3-2 kazanan Dingilspor takımı maç sonunda oldukça keyifli idi.

Müsabakada Dingilspor’un gollerinde Turgay, Ulaş ve Erdem’in imzaları vardı. Beykoz Şöhretler Takımı ise günün golcüleri Hakkı Baş ile Cem Karaca idi.BEYKOZ MASTERLER-SARIYER FEDERASYONI 5-1

Kelle İbrahim Masteler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 2.Haftanın kapanış müsabakasında Beykoz Masterler ile Sarıyer Federasyonu takımları karşı karşıya geldiler.

İlk haftanın iki mağlup takımının mücadelesinde sahada etkili bir mücadele ortaya koyan Beykoz Masterler takımı müsabakadan 5-1 gibi farklı skorla ayrılıp galibiyete tanışmış oldu.

Beykoz Masterler Takımında kaydedilen gollerin ikisinde Nihat Uzunyılmaz ve Dursun Lartoğlu’nun  bir tanesinde ise Cavit Akcan’ın imzası vardı. Sarıyer Federasyonunda ise atılan tek gol Ramazan Keskin’den geldi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb