reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Eylül 2024 175 Görüntüleme

A.HİSARI İDMANYURDU ARİF İŞÇİ İLE ANLAŞTI

2024-25 Sezonunda Şampiyonluk hedefi ile yola çıkmaya hazırlanan Anadoluhisarı İdmanyurdu kadrosuna profesyonel lig deneyimli Arif İşçi'yi dahil etti.

2024-25 Sezonunda Şampiyonluk hedefi ile yola çıkmaya hazırlanan Anadoluhisarı İdmanyurdu kadrosuna profesyonel lig deneyimli Arif İşçi’yi dahil etti.

Yeşil-Sarılı ekibin Futbol Şubesi Sorumlusu ve Genel Kaptanı Murat Dıragumadan ile görüşme masasına oturan deneyimli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varılırken, Arif İşçi takımının yarınki (Cumartesi) hazırlık müsabakasında kadroda yer alacak.

Murat Dıragumandan anlaşmanın netleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada, ” Arif İşçi ile bir süredir temas halinde idik. Kariyerli, başarılı bir futbolcu. İstanbul’a dönüş kararı almıştık ve biz de kendisini takımda görmek istediğimizi ifade ettik. Birkaç gün zarfında her konuda anlaşmaya vardık. Her iki taraf için de hayırlı olsun ” şeklinde konuştu.

1995 Beykoz doğumlu olan Arif İşçi futbola Paşabahçe altyapısında başladı. Buradaki başarılı performansı ile Trabzon Ofspor’a transfer edildi. Burada Profesyonel Lig hayatı başlayan Arif İşçi, Artvin Hopaspor, Erbaaspor, Amasyaspor, Fatsa Belediyespor ve son olarak da Ağrı 1970 Takımında forma giydi.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

İmamoğlu, Beykozluyla buluştu

İmamoğlu, Beykozluyla buluştu

Tema Tasarım | AnatoliaWeb