Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 2 Ekim 2024 142 Görüntüleme

İETT Beykoz’da seferlerini arttırıyor

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 9 Eylül Pazartesi itibarıyla 139 sefer artışı yapıldığını açıkladı.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 9 Eylül Pazartesi itibarıyla 139 sefer artışı yapıldığını açıkladı.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 15Kb, 15 TY, 15P, 135A, 136B ve 15F otobüslerinde ek seferler düzenlendiğini açıkladı.Açıklamada, “İETT olarak İstanbul’un 39 ilçesinde gerçekleştirdiğimiz halk buluşmaları neticesinde, ilçede yaşayan yolcularımızdan gelen talepler doğrultusunda hatlarımızda iyileştirmeler gerçekleştirdik.” ifadeleri kullanılırken, 15 KB Kavacık – Kozyatağı hattında 32 sefer ile hizmete yeniden başlandığı hatırlatıldı.

9 Eylül itibarıyla 139 sefer artışı sağlandı

İETT’den yapılan açıklamada, şunları kaydedildi:

“15TY Tokatköy/Beykoz – Yenimahalle hattımızda 6 ek sefer ile hizmet verilmeye başlanmıştır. 15P Soğuksu-Üsküdar hattımızda 8 ek sefer ile son sefer saatimizi 23.00’e kadar uzatarak kesintisiz ulaşım imkanı sağlanmıştır. 135A Acarkent/Görele Mahallesi – Kavacık hattımızın güzergahı Mahmut Şevket Paşa Cami Durağı’na kadar uzatılmış olup, 11 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır. 136B Türk Alman Üniversitesi – Kavacık/Hekimbaşı hattımızda 11 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır. 15F Beykoz – Kadıköy hattımızda 30 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır. Beykoz ilçe sınırları içine hizmet veren hatlarımızda 9 Eylül 2024 Pazartesi günü itibarıyla 139 sefer artışı sağlandı.”

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler de ulaşılabilir Beykoz için İETT ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb