Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 2 Ekim 2024 185 Görüntüleme

KAVACIKSPOR GÜRPINARSPOR MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Kavacıkspor'da sezonun ilk deplasman maçının hazırlıkları devam ediyor.

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Kavacıkspor’da sezonun ilk deplasman maçının hazırlıkları devam ediyor.

2024-25 Sezonu ilk hafta maçında rakibi İstanbul ve Esenyurt Ordu takımının ligden çekilmesinin ardından 3 puanı hanesine yazdıran Yeşil-Beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda Gürpınarspor ile karşı karşıya gelecek.

Kavacıkspor’da Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı yaptığı açıklamada, ” Gürpınarspor ile tarihimizdeki ilk maça çıkacağız. Tabii ki güzel bir oyun ve 3 puan ile dönmek istiyoruz. Kadromuzda geçmiş yıllara göre bazı isimler aramızdan ayrıldı, bazı futbolcu kardeşlerimiz ise kadromuz dahil oldu. Son 5-6 yıllık sürece bakıldığında Kavacıkspor takımı şartlar ve kadro yapısı ne olursa olsun zirveye oynayan bir takım. Dolayısı ile geçen hafta aldığımı hükmen galibiyetin ardından oynanacak ilk müsabakamızdan da 3 puanla ayrılma hedefi dışında başka da bir düşüncemiz olamaz. Ben güzel ve çekişmeli bir karşılaşma bekliyorum ” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb