Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 7 Ekim 2024 174 Görüntüleme

Beykoz Belediye Meclisinde ADD ve İftah tartışması

Beykoz Belediye Meclisi Ekim ilk oturumunda görüşülen konular tartışmalara neden oldu.

Beykoz Belediye Meclisi Ekim ilk oturumunda görüşülen konular tartışmalara neden oldu.

Merhum Yücel Çelikbilek’in, Beykoz Belediyesi adına vakıflardan kiralayarak İftah Derneği’ne tahsis ettiği binanın konut olarak kullanma zorunluluğu bulunduğu için boşaltılması kararı verildi.

Öte yandan yine Merhum Yücel Çelikbilek’in yapmış olduğu Hobi Bahçesi içindeki Kent Konseyi binasının alt katının Atatürkçü Düşünce Derneği’ne tahsisi için Emlak İstimlak Müdürlüğü Meclise önerge verdi.

İftah İlim Derneği çıkarılıyor

Beykoz Belediye Meclisi Ekim Ayı ilk Oturumu Alaattin Köseler’in başkanlığında yapıldı. Eylül ayı toplantı tutanaklarının oylanmasının ardından Beykoz Belediye Başkanlığı ile İftah İlim ve Kültür Derneği arasında 28.03.2019 tarihinde düzenlenen işbirliği protokolünün feshi hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi gündeme alındı. Teklif oy çokluğu ile Komisyona sevk edildi.

Kent Konseyi binasının bir katı ADD’ye tahsis edildi

Yine Beykoz Belediyesine ait Beykoz Çubuklu Mahallesi Kiremitdere Caddesindeki 184 ada 45 parsel üzerinde bulunan belediye hizmet binasının 106,00 m² alanlı 1. normal katının 20 yıl süre ile Atatürkçü Düşünce Derneği Beykoz Şubesine verilmesine ilişkin teklif okundu.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi oy çokluğu ile komisyona havale edildi.

Öte yandan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Beykoz Şube Başkanı Özlem Besler imzası ile Beykoz Belediyesi’ne verilen dilekçede yer tahsisinin 25 yıllık olarak yapılması istendiği bilgisine ulaşılırken, Beykoz Belediyesi ise bu talebi 20 yıl olarak değerlendirdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb