Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 8 Ekim 2024 149 Görüntüleme

İmamoğlu ve Köseler Çubuklu Sahili’nde incelemelerde bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çubuklu Sahili'nde inceleme gezisi yaptı. Sahil bandının çehresinin değişeceği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çubuklu Sahili’nde inceleme gezisi yaptı. Sahil bandının çehresinin değişeceği öğrenildi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz Çubuklu Sahil bandında incelemelerde bulundu.İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, meclis üyeleri ve İBB kurmaylarının katıldığı gezide İmamoğlu, Çubuklu Sahili’nde incelemeler yaparak çehrenin daha modern ve kullanılabilir hale getirilebilmesi için görüş alışverişi yaptı.Çubuklu Siloları’nda heyetle bir toplantı da gerçekleştiren İmamoğlu, bazı planlar üzerinde Köseler ve Taştan ile görüşmeler gerçekleştirdi.İmamoğlu’nun Beykoz’daki ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanı Köseler, “Ekrem Başkanımız ve ekibiyle birlikte Paşabahçe ve Çubuklu sahilinde incelemelerde bulunduk.” “Beykoz’umuzdaki tarihi ve kültürel miraslarımıza Büyükşehir Belediyemiz ile dayanışma içinde sahip çıkacağız. Beykoz’u Beykoz yapan değerlerimiz korumamız altında.” ifadelerini kullandı.İlçe Başkanı Mahir Taştan ise sabah saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Beykoz’da ağırladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu Beykoz’umuzda ağırladık. Başkanımız Alaattin Köseler, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ekibiyle birlikte Paşabahçe ve Çubuklu sahilinde incelemelerde bulunduk. Beykoz’umuzdaki tarihi ve kültürel mirasa hep birlikte sahip çıkacağız.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb