Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 13 Ekim 2024 109 Görüntüleme

A.HİSARI İDMANYURDU GÖNÜL VERENLERİ İLE BULUŞTU

Beykoz İlçesinin Asırlık Çınarlarından Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün Qadraj Kafe ve Restaurant’ın destekleriyle düzenlediği kahvaltı organizasyonu ilçenin değişik kesimlerinden davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Beykoz İlçesinin Asırlık Çınarlarından Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün Qadraj Kafe ve Restaurant’ın destekleriyle düzenlediği kahvaltı organizasyonu ilçenin değişik kesimlerinden davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.2024-25 Sezonu için hedef çıtasını yüksek tutan Yeşil-Sarılı ekip takıma maddi katkı sağlamak ve camiaya gönül verenleri bir arada buluştur amacı ile etkinliği gerçekleştirirken, katılım bir hayli yüksekti.Program ile ilgili Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

” Değerli Anadoluhisarı İdman Yurdu ailesi ve kıymetli misafirler, Bugün, kulübümüzün başarısı ve geleceği adına çok önemli bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hep birlikte taşıdığımız bu bayrağı daha yükseğe taşımak için yürüttüğümüz çalışmalar ve hedeflerimizden bahsetmek istiyorum.”” Alt yapımızda yaklaşık 100 sporcumuz var ve bazılarına burs desteği sağlıyoruz. Bu genç yeteneklerin, geleceğin başarılı sporcuları olabilmesi için 4 değerli hocamızla çalışıyor, onlara yıl boyunca düzenli olarak maaş ödüyoruz.  Atletizm branşımızın başarılarla dolu bir geçmişi var ve bu başarıları daha ileri taşımayı hedefliyoruz. Burada da yaklaşık 50 sporcumuz var.”

” Futbol A takımımızı şampiyonluğa hazırlıyoruz. Bu alanda da 4 hocamıza düzenli maaş ödemesi yapıyoruz. Bu yıl için bütçemiz klasman gruplarına kadar garanti olmak üzere 4 milyon TL olarak belirlenmiştir. Ancak asıl hedefimiz, klasman gruplarını aşarak BAL Ligi’ne yükselmek ve bu hedefe ulaşmak için gereken bütçeyi 6 milyon TL’ye çıkarmaktır. Bu hedeflere ulaşmak, sadece oyuncularımızın ve hocalarımızın çabalarıyla değil, sizlerin desteğiyle de mümkün olacaktır. “” Kulübümüz, tüm yaş gruplarında ve aktif olduğu branşlarda toplamda 450 sporcuyu bünyesinde barındırıyor. Bu büyük sorumluluğu ve yüksek bütçeleri sürdürebilmek için sürekli olarak sponsorluk görüşmeleri yapıyor ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün geldiğimiz noktada, Hisar’ın itibarını temsil eden bu finansal sorumluluğu karşılayacak bir sponsorluk sistemini oluşturmuş durumdayız.”

” Ancak bu çabaların sürdürülebilir olması için siz değerli Hisarlılar’ın ve gönül verenlerin katkıları büyük önem taşıyor. Az ya da çok demeden kulübümüze düzenli olarak yapacağınız her destek, bizleri daha da güçlendirecek. Kimi için bu katkı ayda 100 TL, kimi için 1000 TL olabilir. Önemli olan, bu dayanışma ve destek ruhunu koruyarak kulübümüzün geleceğini birlikte inşa etmektir. ”

” Bugüne kadar verdiğiniz ve bundan sonra vereceğiniz destekler için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüzü hep birlikte daha parlak bir geleceğe taşıyacağımıza inancım tam. Teşekkür ederim. “

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb