Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Ekim 2024 38 Görüntüleme

BEYKOZ TARAFTARLARIN DESTEĞİNE KARŞILIK VEREMEDİ 3-1

TFF 2.Lig Beyaz Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren bir müsabaka vardı... Grupta Lider GMG Kastamonuspor ile aynı puan (16) ve averaj farkı ile ikinci sırada yer alan Beykoz A.Ş., 5.sırada yer alan ve kendisini 1 puan geriden takip eden rakiplerinden Altınordu'yu konuk etti.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren bir müsabaka vardı… Grupta Lider GMG Kastamonuspor ile aynı puan (16) ve averaj farkı ile ikinci sırada yer alan Beykoz A.Ş., 5.sırada yer alan ve kendisini 1 puan geriden takip eden rakiplerinden Altınordu’yu konuk etti.Bu önemli karşılaşma dışında Lider GMG Kastamonuspor’un 3.sırada yenilgi yüzü görmeyen Sarıyer ile oynanacak karşılaşmadan da çıkacak sonuç zirve yarışına direk etki edecekti.

Müsabakayı Nigde Bölgesinden Kemal Savaş Yönetirken, Gaziantep Bölgesinden Mehmet Pekmezci ile Osmaniye Bölgesinden Mehmet Erdoğan Yardımcı Hakem olarak görev yaptılar. 4.Hakem ise Mersin Bölgesinden Burak Filik idi.Beykozlu taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği ve İzmir’de gelen Altınordu taraftarlarının da takip ettiği müsabakada İlk yarıyı Altınordu takımı bulduğu gollerle 2-0 önde kapattı

İkinci yarıda Seçkin Batuhan ile 84.dakikada farkı teke indiren Beykoz uzatma anında yediği golle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Günün diğer önemli Maçınca ise GMG Kastamonuspor evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kalınca grupta sıralamada değişiklik yaşandı ve Altınorduspor grubun yeni lideri oldu.

Stat : Sancaktepe 15 Temmuz Stadı

Hakemler : Kemal Savaş, Mehmet Pekmezci, Mehmet Erdoğan

4.Hakem : Burak Filik Beykoz A.Ş. : Utku, Selim Can, Kaan, Metincan ( Dk.80 Seçkin Batuhan ), Recep ( Dk.57 Adem Metin ), Hamza ( Dk.57 Muhammed Enes ), Mehmet Zahit, Ozan, Gencer ( Dk.62 Ali Eren ), Çağrı, Ünal Emre ( Dk.46 Sedat )

Yedekler : Hurşit Görkem, Yavuz Abbas,  Tolga,  Erkan Arda, Atalay,

Teknik Direktör : Eren ŞafakAltınordu : Serhat, Alper, Mete, Ali, Eren, Kaan ( Dk.62 Tahsin ), Bahattin ( Dk.90 Hasan Berat ), Hüseyin ( Dk.83 İlkan ), Keni Var ( Dk.83 Emre ), Yusuf Şahin, Sami ( Dk.90 Ege )

Yedekler : Arif, Mustafa Kocabaş, Furkan Yöntem, Furkan Emin, Burak

Teknik Direktör : Olcay Şahan

Goller : Dk. 25 Kaan, Dk. 36 Bahattin, Dk. 84 Seçkin Batuhan, Dk. 90+2 İlkan

Uzatmalar : İlk Yarı 2 Dakika / 2.Yarı 6 Dakika

Sarı Kartlar : Serhat, Kaan, Ali, Tahsin ( Altınordu )Dk.11 Altınorduspor atağında Kaan’ın ceza alanı dışından çektiği şutta top Kaleci Utku’da kaldı.

Dk.15 Sol kanattan etkili gelişen konuk takım atağında Hüseyin’in ceza alanına yaptığı ortada boşta kalan Kani Var topa dokunamadı.

Dk.22 Yine soldan Hüseyin ortaladı ceza alanı içinde Keni Var’ın vuruşu zayıf kalınca top Kaleci Utku’da kaldı.

Dk. 25 Sol tarafta önünü boşaltan Kaan’ın çektiği şutta top Keni Var’a da çarpıp yön değiştirince ağlarla buluştu 1-0

Dk.31 Beykoz A.Ş. Takımında kullanılan serbest atıştan gelen topu Kaan içeri doldurdu, Selimcan’ın kafa vuruşunda top auta çıktı.

Dk. 36 Sağdan Keni Var yerden Bahattin’i topla buluşturdu onun da ön direk yönünden yaptığı vuruşta top filelerle buluşunca Altınordu takımı 2-0 öne geçti.

Dk.59 Beykoz A.Ş. Takımı kademesini arasından hızla topu sürüp kaleye yönelen Sami Kaleci Utku ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı top direk yanından auta çıktı.

Dk.65 Beykoz A.Ş. savunması bir kez daha Sami’yi unuttu, sağdan ceza alanına giren aynı ismin vuruşunda top uzak kale direği yönünden auta çıktı.

Dk.76 Konuk takım atağında Beykoz savunmasında oluşan karambolde Yusuf Şahin’in vuruşunda top direkten döndü, savunma atağı korner ile savuşturdu.

Dk. 84 Sağ taraftan konuk takım adına kullanılan serbest atış sonrasında o kalabalıkta vurulan top direkten döndü Seçkin Batuhan yaptığı vuruş ile Beykoz farkı teke indirdi 2-1

Dk.89 Beykoz AŞ. etkili geldi Sedat Şahintürk’ün yaptığı ortada topa müsait durumdaki iken hiçbir arkadaşı dokunamadı.

Dk. 90+2 Beykoz takımının risk aldığı dakikalarda İlkan Beykozlu Çağrı’dan kafa ile inen topu önünde buldu sürdü Kaleci Utku’nun yanından topu ağlara gönderdi 3-1

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb