Beykoz’un Tokatköy Mahallesi’nde bulunan Kısmet Çıkmazı’ndaki 2 katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında, evde bulunan tüp şiddetli bir şekilde patladı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yangını gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerle mücadele eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalıştığı sırada, evdeki tüp bir anda patladı.
Patlama sesi çevrede büyük paniğe yol açarken, alevler bir anda göğe yükseldi. Dost Beykoz İhbar Hattı’na ulaşan görüntülerde, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında tüpün patladığı ve patlamayla birlikte alevlerin şiddetlendiği açıkça görülüyor.
İtfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilirken, evde ciddi maddi hasar meydana geldi.
O anları kaydeden mahalle sakinleri, yaşanan patlamanın korku dolu anlara sahne olduğunu ifade etti. Ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.