Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, yoğun temposuna bugünde Soğuksu mahallesinde çeşitli ziyaretlerle devam etti. Dinamik başkan ve ekibi, bugün Soğuksu’da girilmedik sokak, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmadı. Ellerinde karanfillerle adeta seçim zaferini müjdeleyen görüntüler verdi. Her görüşten seçmene, sevgi ve muhabbetle yaklaşan Kaşıtoğlu, ‘seçimden sonra da yüz yüze bakacağız, gönül kırmaya gerek yok’ dedi.
Saadet Partisi adayı Muharrem Kaşıtoğlu’nun ziyaretleri sırasında kahvehanelerdeki gençlerin sayısının fazlalığı dikkat çekti. Soğuksulu Gençler ortak sorununun işsizlik olduğundan ve bu sorunun nasıl çözüleceğine dair Kaşıtoğlu ile uzun uzun sohbet ettiler. İstihdamla ilgili projelerini bir bir anlatan Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz’un genel sorununun işsizlik olduğunu ve sanayi hamlesiyle 5000 Beykozluya istihdam sağlayacağını vaat etti.
Mahalle sakini bir çok emekli ve vatandaştan imar sorunu hakkındaki şikayetleri alan Kaşıtoğlu, Beykozlular Beykoz’da kalacak ve ağacın yeşili, betonun grisine üstün gelecek, dedi.
Sokaklarda karşılaştığı her çocukla samimi dialogları göze çarpan Kaşıtoğlu, kendi yazdığı Beykoz Masalı kitabını imzalayıp, çocuklara hediye etti. “Bu kitabı okuduktan sonra Beykoz’u adım adım gezmiş gibi olacaksınız ve Boğazın incisine olan sevginiz artacak” diyen Kaşıtoğlu, “Çocuklar bizim geleceğimiz ve onlara sahip çıkmak zorundayız” dedi.
Kaşıtoğlu’nun elinde karanfillerle adımladığı Soğuksu sokakları akşama kadar Saadet coşkusuyla yankılandı…
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Soğuksu’da Kaşıtoğlu Rüzgarı….
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Bilgehan Murat Miniç CHP’den İstifa Etti: “Sözümüz Sayın İmamoğlu’nadır”
-
Paşabahçe U13 Fırtınası Deplasmanda 6-0’lık Zafer
-
23 Nisan Coşkusu Beykoz’da Yaşanacak
-
Beykoz’da Spor ve Tarih Buluştu: İBB Miras Koşuları Start Aldı
-
Beykoz elektrik kesintileri (21-22 Nisan 2025)
-
MHP Beykoz Teşkilatından Lokma İkramı: “Liderimizin Sağlığına Şükür”
-
Beykoz A.Ş. Sahasında Fırtına Gibi Erzincan’ı 2-0’la Geçti
-
Beykoz Elmalıspor Deplasmanda Güldü 2-0’lık Zaferle Döndü
-
Paşabahçespor U17 Farklı Kazandı: 5-0’lık Galibiyetle Moral Depoladı
-
Anadolukavağıspor’dan Kritik Galibiyet: 3-1’le Yarışa Devam!
-
Anadoluhisarı Spor Kulübü’nden Boğaz’da Şampiyonluk Kutlaması!
-
MHP Beykoz’dan Şampiyon Soğuksuspor’a Tebrik Ziyareti