reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Temmuz 2024 216 Görüntüleme

KANLICASPOR BERKAN ÖZBEK İLE ANLAŞTI

Beykoz İlçesinde Transfer Döneminin yıldızlaşan kulübü olan Kanlıcaspor nokta transferlerine devam etmekte.

Beykoz İlçesinde Transfer Döneminin yıldızlaşan kulübü olan Kanlıcaspor nokta transferlerine devam etmekte.

Kırmızı-Beyazlı ekip İstanbul Amatör Liglerinin üst düzey futbolcularından olan Berkan Özbek ile anlaşmaya vardı.

Deneyimli oyuncu Kanlıca Spor Kulübünde Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman ve Başkanvekili Remzi Alişan ile oturduğu görüşme masasından olumlu ayrılırken, yeni sezonda Beykoz İlçe temsilcisinde forma giyeceğini açıkladı…

Boğaziçi ekibinde Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman anlaşmanın netleşmesinin ardından yaptığı açıklamada, ” Berkan kardeşimiz ligin kaliteli isimlerinden biri. Teknik Sorumlumuz Aydın Çaylı’nın bize ilettiği listede olan isimlerdendi. Zaten kendisinin de eski öğrencilerinden idi. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum, Allah kaza, bela ve sakatlık yaşatmasın ” diye konuştu.

1992 Doğumlu olan Berkan Özbek futbola Ferahspor’da başladıktan sonra Sitespor ve ardından Profesyonel Mukavele imzalayacağı Beykoz 1908 A.Ş. Kulübüne geçmişti. Transfer döneminin aranan isimlerinden olan Özbek ardından sırasıyla Kuştepespor, Edirne Keşanspor, Tunaspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Beykoz 1908 A.Ş., Şile Yıldızspor, Paşabahçespor, Devrek Belediyespor, Paşabahçe, Kuştepespor, Yenibosnaspor, Leventspor, Tunusbağı, Taçspor, Özkaracaahmetspor ve son olarak da 1877 Alemdağspor takımlarında forma giydi.

Beykoz İlçesinde 3.kez bir takımda forma giyecek olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Berkan Özbek takımı ile şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb