reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Ağustos 2024 234 Görüntüleme

KANLICASPOR’DAN İLK ANTRENMAN ÖNCESİ SON HAMLE GELDİ

İstanbul 1.Amatör Lig temsilcilerinden olan Kanlıcaspor'dan yeni sezon ilk antrenmanı öncesinde bir hamle daha geldi...

İstanbul 1.Amatör Lig temsilcilerinden olan Kanlıcaspor’dan yeni sezon ilk antrenmanı öncesinde bir hamle daha geldi…

Kırmızı-Beyazlı ekip sağ bek pozisyonunda oynasa da değişik bölgelerde de görev yapabilen Nazım Çağatay Yıldırım ile anlaşmaya vardı.

1999 Doğumlu savunma oyuncusu Marmara Karayolları, Cevizli Anadoluspor, Pendikgücü takımlarında da forma giyerken en son olarak Orhanlıspor takımında görev yapmıştı.

Kanlıcaspor Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman artık son transferlere imza attıklarını söylerken, ” Bu sezon gerçekten de tüm imkanları seferber ettik ve camiamıza yakışır bir kadro kurduk. İlk antrenmanımız için artık saatler geri sayılmaya başladı. İnşallah Büyük Kanlıcspor artık kabuklarını kıracak ve hak ettiği konuma gelecek” diye konuştu.

Kanlıcaspor Antrenörü Aydın Çaylı ise sağ bek orjinli bir isim olan Çağatay Yıldırım’ın değişik mevkilerde de değerlendirilebilecek bir isim olduğuna vurgu yaparken, ” Bu sezon oluşturulan bol alternatifli kadro ile dikkatleri çekeceğimize eminim. Şimdi sırada sezonun ilk idmanı ile başlayacak uzun bir maraton var. Ben sakatlık, kaza ve belaların olmayacağı güzel bir sezon diliyorum ” şeklinde konuştu.

Spor servisi

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb