reklam
reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yaşam 21 Ağustos 2024 603 Görüntüleme

Beykoz Belediyesi’nden Boğaziçi Üniversitesi idaresine

Geçen dönem Beykoz Belediyesi'nde görev alan Nihat Mutlu ve Muhammed Acar Boğaziçi Üniversitesi idari işlerine transfer oldu.

Geçen dönem Beykoz Belediyesi’nde görev alan Nihat Mutlu ve Muhammed Acar Boğaziçi Üniversitesi idari işlerine transfer oldu.

Daha önce Beykoz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Nihat Mutlu ve Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Muhammed Acar Boğaziçi Üniversitesi’nde görevlendirildi.

Nihat Mutlu, yerel seçimlerin ardından Boğaziçi Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına getirilirken, Muhammed Acar ise Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Acar’ın atandığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevinde daha önce Hatay Belediyesi’ne ataması yapılan Bahattin Toptaş görev yapıyordu.

Atama geçmişi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti’deyken İSKİ’de çalışmaya başlayan Uğur Kandemir, Boğaziçi Üniversitesi genel sekreter yardımcılığına getirilmişti. İBB’de yine AK Parti yönetimindeyken çalışmaya başlayan Bahattin Toptaş Boğaziçi’nde şube müdürü yapılmıştı. İBB, AK Parti’deyken İSKİ’de çalışan Abdülbasit Körük de Boğaziçi’nde işe alınmıştı. Bu üç isim yaklaşık iki ay önce, AK Partili Hatay Belediyesi’ne ‘transfer’ olmuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb