reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 30 Ağustos 2024 165 Görüntüleme

Beykoz 1908, 2. Lig ilk maçına kendi adıyla çıkamayacak

Tuzlaspor'un mücadele haklarını satın alarak 2. Ligde mücadele etmeye hak kazanan Beykoz 1908, ligindeki ilk karşılaşmasına Tuzlaspor adıyla çıkacak.

Tuzlaspor’un mücadele haklarını satın alarak 2. Ligde mücadele etmeye hak kazanan Beykoz 1908, ligindeki ilk karşılaşmasına Tuzlaspor adıyla çıkacak.

Tuzlaspor haklarını satın almasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligde mücadele etmeye hak kazanan Beykoz 1908 A.Ş, ilk maçını İskenderun ile oynayacak.

Yaşanan bazı sorunlar nedeniyle 1 Eylül’deki maça kulübünün kendi adıyla çıkamayacağını ifade eden Kulüp Başkanı Zeki Aksu, “Büyük Beykoz Takımı 14 yıl sonra tekrar İkinci Lig’de yerini alıyor. Futbol takımımız pazar günü İskenderun deplasmanında saat 16.30’da oynanacak karşılaşmaya Beykoz forması ve armasıyla çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Aksu, şunları kaydetti:

“İsim değişikliği uzun bir süre gerektirdiği ve resmi prosedürler henüz tamamlanmadığı için resmi olarak bu maçta Tuzla olarak anılacaktır. Önümüzdeki hafta oynayacağımız iç saha karşılaşmasına kadar resmi prosedürlerin tamamlanması sonucunda Beykoz ismiyle çıkacağımızı ümit ediyoruz.”

Zeki Aksu, TFF 2. Lig’de bu sezon Beykoz 1908 A.Ş. ismiyle mücadele edemeyeceği kesinleşen ve şuan Süper Amatör Lig’de olan Beykoz 1908 A.Ş.’nin bu sezon süper amatördeki maçlarına da çıkmayacağını söyledi.

Beykoz-İskenderunspor karşılaşması 1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da İskenderun Stadyumu’nda oynanacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb