reklam
reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 3 Eylül 2024 160 Görüntüleme

Hasanoğlu Beykoz Müftülük tabelasına açıklık getirdi

Beykoz Müftülüğü'nün tadilata alınan binasında T.C. tabelasının sökülmesi sonrası başlayan tartışmalara açıklamayı siyasiler yaptı.

Beykoz Müftülüğü’nün tadilata alınan binasında T.C. tabelasının sökülmesi sonrası başlayan tartışmalara açıklamayı siyasiler yaptı.

İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Burak Korkmaz’ın İlçe Müftülüğü’nü kınadığı sosyal medya paylaşımının ardından bazı siyasilerden de açıklamalar geldi.

Beykoz Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu, “Beykoz Müftülüğümüz bir süre önce taşındığı yeni hizmet binasının resmini paylaşıyorum. Kamu kurumlarımız milletimizin gözbebeğidir. Son zamanlarda çeşitli bahanelerle diyanet kurumunuza karşı yapılan maksatlı saldırıların amacının ne olduğunu iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz hepimizindir, gururumuzdur, “Devlet Ebed Müddet” düsturuyla her şeyimizdir.” ifadelerini kullandı.

Hasanoğlu, şunları kaydetti:

“Devletimizin her kurumu milletimize en güzel şekilde hizmet etmektedir. Millete, memlekete ve devlete faydalı olmak niyetinde olan herkes kamu kurumlarımızın işleyişine destek ve yardımcı olması gerekir.”

İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Burak Korkmaz, İlçe Müftülüğü’nün tadilata alınan binasından T.C. ibaresinin sökülmesine tepki göstermiş sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “Müftü Muhammet Likoğlu’nu telefonla aradım. Durumun yanlış bir hareket olduğunu ifade etsem de yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen Beykoz İlçe Müftülüğü’nde hala T.C. yazmıyor.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

https://x.com/BurakKorkmazCHP/status/1829503734717771997

Yaşanan olayların ardından Yalıköy’de tadilata alınan binadaki tabelaların tamamının söküldüğü öğrenildi.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb