reklam
reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 10 Eylül 2024 234 Görüntüleme

Beykoz’da yaklaşık 38 bin 500 öğrenci ders başı yaptı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Beykoz’da 2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılı coşkuyla başladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Beykoz’da 2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılı coşkuyla başladı.Türkiye’de 20 milyonun üzerinde öğrencinin eğitim öğretime başladığı yeni eğitim öğretim yılı için bu sayı Beykoz’da ise özel okullarda dahil olmak üzere yaklaşık 38 bin 500 öğrenci ders başı yaptı.Yeni Eğitim- Öğretim yılının açılış programı Beykoz Defterdar Mehmet Bey İlkokulunda yapıldı… Açılış programında Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İlçe Milli Eğitim Müdiresi Sevcenur Özcan, Şube Müdürleri ve okul müdürü ve yardımcılarının yansıra öğrenci velileri de katıldı.Çeşitli şiirlerin okunarak, konuşmaların yapıldığı programda halk oyunları da sergilendi. Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, yeni Eğitim- Öğretim yılı için yaklaşık 38 bin 500 öğrenciye başarı dileklerini iletti.

İlçe Milli Eğitim Müdiresi Sevcenur Özcan ise yayınladığı mesajda, 2024-2025 Eğitim- Öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını kaydetti.Eğitim Öğretim yılının başarılı olmasını diliyorum

“Okula ilk kez başlayacak olan yavrularımıza, okuluna tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarımıza ve gençlerimize, tüm fedakârlıklarla onurlu bir şekilde mesleğini yerine getiren değerli öğretmenlerimize ve en kıymetlilerini bizlere emanet eden velilerimize Eğitim – Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sevcenur Özcan mesajının devamında şöyle dedi:

Kıymetli meslektaşlarım; çocuklarımıza iyi insan ve iyi vatandaş olma noktasında yön veren, milli ve manevi değerlerimiz ışığında yollarını aydınlatacak olan sizlersiniz. Öğrencilerimizi öğrenme aşkıyla ve yüce ideallerle donatırken her gün koşarak gelecekleri, tutkuyla bağlanacakları bir öğrenme ortamları sizlerin eseri olacaktır.

Bu doğrultuda, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin” rehberliğinde Türk eğitim sistemini çok daha güçlendirmeyi amaç ediniyoruz. Siz öğretmenlerimizin modelin temel ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizi hem akademik başarıya hem de milli ve manevi değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmeniz en büyük arzumuzdur.Bu duygu ve düşüncelerle 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederken yaz tatili boyunca öğretmen ve öğrencilerimize en uygun ortamı sağlamak adına emek veren idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul personellerimize canı gönülden teşekkürü borç bilirim.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb