reklam
reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 17 Eylül 2024 111 Görüntüleme

BEYKOZ’DA 2 YENİ “PAZAR SERVİSİ” HİZMETE BAŞLADI

Semt pazarı günlerinde Beykoz’un yüksek mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak Paşabahçe - Çiğdem Mahallesi ile Yenimahalle – Ark Boyu Pazar Servisi hizmete başladı. Çiğdem Mahallesi Pazar Servis noktasına giden Başkan Köseler, vatandaşlarla sohbet etti ve hizmetin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Semt pazarı günlerinde Beykoz’un yüksek mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak Paşabahçe – Çiğdem Mahallesi ile Yenimahalle – Ark Boyu Pazar Servisi hizmete başladı. Çiğdem Mahallesi Pazar Servis noktasına giden Başkan Köseler, vatandaşlarla sohbet etti ve hizmetin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Beykoz Belediyesi ilçe sakinlerinin “Mahalle Buluşmaları” ve sosyal medya platformlarında yoğun olarak talep ettiği bir hizmeti daha hayata geçirdi. Paşabahçe pazarından Çiğdem Mahallesine ile Yenimahalle pazarından Ark Boyu’na ücretsiz ring seferleri başlatıldı. Başkan Köseler: “İmkânlarımızı Beykozlulara Seferber Ediyoruz”

Paşabahçe Pazarı’nda vatandaşlarla buluşan Başkan Alaattin Köseler, Köybaşı Çeşmesi mevkiine giderek Çiğdem Mahallesi servisini kullanan vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Alaattin Köseler ilçede ulaşıma çözüm sunmak üzere İETT ile yapılan işbirliklerin yanı sıra belediye imkânlarını da seferber ettiklerini vurgulayarak, yeni servis hizmetiyle ilçe sakinlerinin alışveriş sonrasında mahallelerine daha kolay ve ücretsiz ulaşacağını söyledi.Yokuş Çilesi Bitiyor

Başlatılan yeni hizmet özellikle kadınlar ve yaşlılar başta olmak üzere ağır pazar torbalarını taşımakta güçlük çeken tüm ilçe sakinlerine kolaylık sağlayacak.

Semt pazarı günlerinde yaşanan yokuş çilesini sona erdirecek hizmet, emekli ağırlıklı nüfusa sahip ilçede alışveriş sonrasında evlerine özel ya da ticari araçlarla gitmek zorunda kalan vatandaşların cebini de rahatlatacak. Çiğdem Mahallesi Servisi

Çiğdem Mahallesi servisi, pazartesi ve perşembe günleri 12.00 ile 18.30 saatleri arasında ring seferleri yapacak. Paşabahçe Ziraat Bankası önünden hareket edecek olan servis, Karagöz Sırtı ve Maslak Cami üzerinden Çiğdem Merkez’e ulaşacak.

Yenimahalle Ark Boyu Servisi

Yenimahalle Ark Boyu servisi ise semt pazarının kurulduğu çarşamba günü 13.00 ile 16.30 saatleri arasında, Dr. Ömer Besim Paşa Caddesi’nden yolcularını alarak mezarlık yolu ve Gölbahçe’den geçip Ark Boyu’na gidecek. Beykoz Belediyesi’nin yeni hizmete aldığı 2 servis ile birlikte ilçe genelinde hizmet veren pazar servisi sayısı da 5’e yükseldi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb