reklam
reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 18 Eylül 2024 77 Görüntüleme

BEDES ‘den İshakağa Ortaokulu’na yeni anasınıfı

Beykoz'un Eğitim Derneği BEDES, İshakağa Ortaokulu'na yeni anasınıfı kazandırdı.

Beykoz’un Eğitim Derneği BEDES, İshakağa Ortaokulu’na yeni anasınıfı kazandırdı.

Başkanlığını Beykoz’un eğitim gönüllülerinden Gülay Demirel’in yaptığı Beykoz Eğitime Destek Derneği, ihtiyacı olan Beykoz okullarının yardımına hız kesmeden koşmaya devam ediyor.

BEDES, İshakağa İlkokulu’nun anasınıfı ihtiyacına cevap vererek okula Nuray Naci Çayır Anasınıfı’nı kazandırdı.Gerçekleşen açılış törenine Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, BEDES Başkanı Gülay Demirel ve Yönetimi, İshakağa İlkokulu Müdürü Nahit Ayaz, Nuray Naci Çayır adına anasınıfının açılmasını bağışlarıyla destekleyen Çiğdem Yarar ve annesi katılım gösterdi.

Kurdele kesimi sonrası BEDES Başkanı Gülay Demirel günün anlam ve önemini bildiren konuşmasını gerçekleştirdi.

Demirel, ilk olarak 20 yıldır Beykoz’un yerel sorunlarına çözüm ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, BEDES’in bağışçılarından olan ve kardeşi ile yengesini kaza sonucu kaybeden Çiğdem Yarar ve annesine bu anlamlı destekleri için teşekkür ederek Nuray ve Naci Çayır’a Allah’tan rahmet diledi.

BEDES Başkanı Demirel’in ardından Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan ve Okul Müdürü Nahit Ayaz’da duygularını dile getirerek anasınıfı için sponsor aileye ve BEDES’e teşekkür ettiler.

Anasınıfı öğrencileriyle yapılan sohbetlerin ardından etkinlik sonunda, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, BEDES Başkanı Gülay Demirel ve anasınıfının sponsoru Çiğdem Yarar’a teşekkür takdim etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb