reklam
reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Eylül 2024 31 Görüntüleme

CHP Beykoz’da disiplin mekanizmaları çalıştı

CHP Beykoz'da yerel seçimler öncesi Meclis Üyesi listesine ilişkin yaşanan fiziksel darp ve hakaret iddialarının ardından 3 kişi partiden ihraç edildi.

CHP Beykoz’da yerel seçimler öncesi Meclis Üyesi listesine ilişkin yaşanan fiziksel darp ve hakaret iddialarının ardından 3 kişi partiden ihraç edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden önce Meclis Üyesi listesinin teslim aşamasında bazı partililer ile İlçe Başkanı, Yöneticileri ve Belediye Başkanı ile yaşanan fiziksel darp, hakaret ve küfürleşmeye varan tartışmalar ilçenin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Beykoz İlçe Başkanlığı’nca İl Disiplin Kuruluna sevk edilen Soner Çelik, Mehmet Kömürcü ve İhsan Yavuz parti içi ifade ve yargılama süreçlerinin ardından ilgili organlarca partiden ihraç edildi.

Elif Çelik istifa etmişti

Yaşanan tartışmaların ardından kontenjan 3. sıra adayı Elif Çelik, kendisine verilen sözlerin tutulmadığı iddiasıyla istifa ederek seçimden çekilirken, partililerce “demek ki iddiasına ve partisinin kazanacağına olan inancı yoktu” yorumları yapılmıştı.

İl Disiplin Kurulu Başkanlığı’nca 3 kişinin istifa etmesi ise parti içinde rekabet ortamının olmasının doğru olduğu ancak disiplinsizliğin yaşanmaması gerektiği şeklinde yorumlandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb