reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 21 Eylül 2024 36 Görüntüleme

CEMİL OKUR TURNUVASINDA SOĞUKSU SK ŞAMPİYON OLDU

Soğuksu Spor Kulübü eski futbolcularından ve mahallenin sevilen simalarından olan Merhum Sedat Okur adına düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Soğuksu Sk Takımı oldu.

Soğuksu Spor Kulübü eski futbolcularından ve mahallenin sevilen simalarından olan Merhum Sedat Okur adına düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Soğuksu Sk Takımı oldu.Yeşil-Beyazlı ekip turnuvanın şampiyonluk maçında karşı karşıya gediği Lion King takımını 4-2 mağlup edip anlamlı kupanın sahibi oldu.

Turnuva Final maçı öncesinde güne özel bir dostluk maçı vardı…başta Soğuksu Spor Kulübünde forma giymiş isimler olmak üzere oluşturulan iki karma futbol dolu renkli anları sahada yansıttı.Saha : Soğukuspor Tesisleri

Soğuksu SK : Hüseyin Avcı, İbrahim Kıran, Önder Usta, Taner Yetimoğlu, Eren Elmas, Kubilay Gören, Furkan Taşbaş, Aliş Yılmaz ( Cihan Aydın, Sinan Okur )

Lion King : Hüseyin Nurullah, Mustafa Pelikan, Mustafa Aydın, Ayhan Yılmaz, Alihan Güldal, Aykut Şenol, Kerem Yıldız, Okan Koyuncu ( Mert Aras, Adem, Orhan, Emre )

Goller : Dk.2 ve Dk.50+2 Taner Yetimoğlu, Dk.22 Önder Usta, Dk.23 Mustafa Aydın, Dk.25 Alihan Güldal, Dk.44 Eren Elmas

Kırmızı Kart : Dk.40 Alihan Güldal ( Lion King )Dk.2 Karşılaşmanın ilk etkili atağında Lion King Kale çizgisi önünde sıkışan topa son dokunan isim Taner Yetimoğlu olurken yaptığı vuruşla Soğuksu Sk takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.22 Sol taraftan kullanılan korner atışından gelen topa ceza alanına indi Önder Usta önce kontrol etti, ardından etkili bir vuruşla farkı ikiye çıkardı 2-0

Dk.23 Lion King takımının kazandığı serbest atışta topun başına geçen Mustafa Aydın mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderince fark bire indi 2-1

Dk.25 Soğuksu Sk takımı bu golün etkisinden kurtulamadığı anlarda kalesinde ikinci golü gördü…Alihan Güldal sağ çaprazdan çektiği sert şutla takımına beraberliği getirdi 2-2

Dk.40 İkinci yarıda oyun daha da tempolu hale gelirken Lion King takımından Alihan Güldal ikinci sarıdan sonra gördüğü Kırmızı Karta oyun dışı kaldı.

Dk.44 Maçta üstünlüğü ele geçiren Soğuksu Sk takımı yetenekli ismi Eren Elmas ile bulduğu golle yeniden öne geçti 3-2

Dk.50+2 Sağ taraftan Soğuksu SK adına kazanılan serbest atış sonra gelen topu Kaleci Hüseyin Nurullah çıkardı, topun indiği yerde bulunan Taner Yetimoğlu yaptığı vuruşla maçın skorunu belirlemiş oldu 4-2Turnuvanın Final Maçı sonrasında Kupa törenine geçildi…Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Aydın katılan tüm takımlara ve müsabakaları her hafta izleyen futbolseverlere teşekkür etti.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı ve Merhum Sedat Okur’un kardeşi Coşkun Okur Aile adına bir teşekkür konuşması yaptı.

Programda daha sonra En Centilmen Takım, Gol Kralı ve Sponsorlara plaketlerinin taktimi sonrasında katılan tüm takımlara turnuva özel plaketleri taktim edildi.

Turnuvanın ikincisi olan Lion King Takımına Kupasını Soğuksu Spor Kulübü eski Başkanlarından Yusuf Arslan taktim etti.

Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan Soğuksu Sk takımına Şampiyonluk Kupasını Merhum Sedat Okur’un Eşi Aydan Okur verdi.

Merhum Sedat Okur’un oğlu Sinan Okur ise bir gün sonra vatanı görevine gideceği Amasya yolculuğu öncesinde takım kadrosunda bulunduğu Soğuksu SK Takımı arkadaşları tarafından havaya sıçratıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb