reklam
reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Eylül 2024 31 Görüntüleme

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı istifa etti

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel görevinden ayrıldığını duyurdu. İlkay Yücel bir basın açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel görevinden ayrıldığını duyurdu. İlkay Yücel bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında, bunun bir veda olmadığını da ifade eden Yücel, zorunlu bir durum olduğunu kaydetti.

İlkay Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli hemşerilerim,

Bugüne kadar büyük bir inanç, fedakârlık ve kararlılıkla yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı görevimden, sağlık sorunlarım nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığımı derin bir üzüntüyle sizlerle paylaşıyorum.

Bu bir veda değil

Ancak bu bir veda değil, yalnızca bir nöbet değişimidir. Bu zorunlu ayrılış, Beykoz’a ve davamıza olan bağlılığımı ve mücadelemizi asla zayıflatmayacaktır.

Beykoz halkına teşekkür

Başkanlık sürecimde yanımda olan tüm dava arkadaşlarıma ve desteğini hiç eksik etmeyen Beykoz halkına en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugüne kadar bize gösterilen teveccüh, Yeniden Refah Partisi’ni Beykoz’un ve Türkiye’nin en güçlü aktörlerinden biri haline getirmiştir. Hep birlikte omuz omuza verdiğimiz bu mücadele, bir nöbet değişimiyle daha güçlü bir inanç ve azimle devam edecektir. Yeniden Refah Partimizin, Yeni atanan İl Başkanı Nuri Özata’nın uygun göreceği bir arkadaşımızın göreve gelmesiyle, Beykoz’daki yürüyüşümüz daha büyük bir ivme yakalayacaktır.

Bizim davamız; koltuklardan değil, inançlardan beslenen bir harekettir.

Saygılarımla… İlkay Yücel

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb