Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 3 Ekim 2024 188 Görüntüleme

Beykoz A.Ş’de mali kriz antrenmana çıkmayacaklar

Nesine 2.Ligde mücadele eden Beykoz Anadolu A.Ş'de mali kriz futbolcuları bezdirdi. Sarı siyahlı oyuncu Metincan Cici antrenmana çıkmayacaklarını söyledi.

Nesine 2.Ligde mücadele eden Beykoz Anadolu A.Ş’de mali kriz futbolcuları bezdirdi. Sarı siyahlı oyuncu Metincan Cici antrenmana çıkmayacaklarını söyledi.

Takım adına açıklama yapan orta saha oyuncusu Metincan Cici, sezon başından bu yana peşinatlarını alamadıklarını ve bu duruma tepki göstermek istediklerini söyledi.Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cici, “Beykoz Anadolu Spor Kulübü futbolcuları olarak sezon başından bu yana peşinatlarımızın ödenmemesine rağmen ilk gün ki istek ve inançla bugüne kadar elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Geldiğimiz noktada takımız şu an da 5 haftalık periyot da Lig’de mağlubiyet, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puanla Playoff’un içerisinde 6. sıradadır.

Antrenmana çıkmama kararı aldık

Buna rağmen hala peşinatlarımızla alakalı net bir gelişme olmamasından dolayı Beykoz Spor sevenlerinin affına sığınarak takım halinde antrenmana çıkmama kararı aldık.”

Kulüp Başkanı Zeki Aksu, takım oyuncusu Cici’nin açıklamalarına karşılık vermezken Beykoz Anadolu Spor A.Ş. 5 Ekim Cumartesi günü 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb