Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 5 Ekim 2024 353 Görüntüleme

AK Parti Beykoz sokaklarına çıktı

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, Beykoz'da esnafı ziyaret ederek semt pazarında vatandaşlarla buluştu.

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, Beykoz’da esnafı ziyaret ederek semt pazarında vatandaşlarla buluştu.

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, Beykoz’da sokağa indi.AK Parti Türkiye buluşmaları kapsamında Beykoz’da pazar esnafıyla buluşan Gül, vatandaşlarla da buluştu.

İstek ve önerileri dinleyen Abdülhamit Gül, Cuma namazını da Kavacık’ta kıldı.

Güne AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül’e İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, İBB ve Beykoz Meclis Üyeleri ile bazı partililer katıldı.Beykoz’daki ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gül, “Cuma namazını birlikte kıldığımız hemşehrilerilerimizle kucaklaştık. Sohbet ettik. Dinledik, not ettik. Allah razı olsun. Kavacık Cuma Pazarı’nda pazarcı esnafımızı ve hemşehrilerimizi bir bir dinledik. Gerekli notlarımızı aldık. Teşekkür ediyorum. Yeniden karşılaşmak dileğiyle; gönülden selamlar.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb