Ana Sayfa Ekonomi, Sür Manşet 18 Ekim 2024 41 Görüntüleme

Beykoz Belediyesi nikah salonuna fotoğrafçı arıyor

Beykoz Belediyesi ilçede bulunan iki nikah salonunun fotoğraf işleri için ihale açtı. Son katılım 5 Kasım 2024.

Beykoz Belediyesi ilçede bulunan iki nikah salonunun fotoğraf işleri için ihale açtı. Son katılım 5 Kasım 2024.

Beykoz Belediyesi sınırları dahilinde Kavacık Yaşam Merkezi ve Kanuni Sultan Süleyman Spor Ormanı içerinde bulunan, yukarıdaki listede Aylık Tahmini Kira Bedeli, Geçici Teminat Bedeli belirtilen fotoğraf-video çekim alanlarının, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.Maddesine göre 06 Kasım 2024 tarihinde Çarşamba günü Saat: 10:00’da Beykoz Belediyesi Encümen Salonu’nda “Fotoğrafçı Odası ve Fotoğraf-Video Çekim Alanlarının 3 (üç) Yıllığına Kiralanması İşi İhalesi” yapılacaktır.

İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen niteliklere haiz olmak şarttır.

İsteklilerin;

1-    Kanuni ikametgah sahibi olmak (Nüfus Müdürlüklerinden alınacak Yerleşim Yeri Belgesi ile tüzel kişilerce bağlı oda veya ilgili kurumca onaylanacak şirket merkezini belirten belge ile belgelendirilecektir) ve Nüfus Cüzdanı Örneği,

2-    Türkiye’de tebligat için adres göstermesi;

a) Gerçek kişi olması halinde; ilgisine göre Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b) Tüzel kişi olması halinde; tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c) Ortak girişim olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge.

3-    Geçici Teminat Bedelinin yatırıldığına dair vezne makbuzu,

4-    Dosya bedelinin yatırıldığına dair vezne makbuzu,

5-    İmza sirkülerinin verilmesi;

a) Gerçek kişi olması halinde; noter tasdikli imza sirküleri,

b) Tüzel kişi olması halinde; tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

c) Ortak girişim olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,

6-    Fotoğraf ve video çekim işinde en az 3 yıl fiilen faaliyette bulunmuş ve fotoğraf-video çekim işi yaptığına dair Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Faaliyet Belgesi (aslı veya noter tasdikli sureti ya da İdarece Aslı Görülmüştür kaşeli)

7-    Fotoğraf-Çekim alanında çalıştıracağı ekipte 2 kişinin 3 yıllık Ustalık veya eşdeğer belgeye sahip olması gerekmektedir. Buna ilişkin belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir.

8-    Fotoğraf ve/veya video çekim işi yaptığına dair iş yeri açma ruhsatı ve vergi levhasının tasdikli sureti

9-    İstekliler adına vekaleten iştirak ediyor ise; istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi,

10-    İştirakçilerin bağlı bulunduğu vergi dairesi ve SGK Müdürlüğünden alınmış olan mükellefiyet kayıt yazısı ve ihalenin yapıldığı tarihte vadesi geçmiş vergi borcu olmadığına dair belgeleri tevdi eden firmalar ihaleye katılabileceklerdir.

11-    Beykoz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınan, Belediyemize borcu yoktur. (Kira, Çevre Temizlik Vergisi vb.) yazısını,

12-    Ortak girişim olarak gireceklerin Ortak Girişim Beyannamesi, ortaklık sözleşmesi ile ortak girişimi oluşturanların imza sirküleri, Belediyemize sunacaktır.

13-     İhaleye katılacaklar, ihale şartnamesini Beykoz Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 05 Kasım 2024 Tarih ve Saat: 16:00’ye kadar temin edebilirler.

İLAN OLUNUR.

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ / 0 216 444 66 61 (8619)

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb