reklam
reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 26 Mayıs 2024 296 Görüntüleme

Beykoz Trabzonlular Derneği Erdal Uzuner ile devam dedi

Beykoz Trabzonlular Derneği Olağan Kongresi Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Erdal Uzuner, yeniden başkan olarak seçildi.

Beykoz Trabzonlular Derneği Olağan Kongresi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Erdal Uzuner, yeniden başkan olarak seçildi.Beykoz Trabzonlular Derneği, olağan kongresini gerçekleştirdi. Kavacık’taki dernek merkezinde gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Kongrede Beykoz’un tanınmış isimlerinden Gaye Zayıf, İdris Kurt, Hanefi Dilmaç, Kemal Kaya, Sadullah Hasanoğlu, Murat Gedik ve Sami Şahin de hazır bulundu.

Açılış ve yoklama ile başlayan kongrede Başkanlık Divan Heyeti oluşturuldu.

Divan heyeti başkanlığına Av. Kemal Kaya seçildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için İstiklal Marşı okunarak, saygı duruşunda bulunuldu.

Yönetim kurulunun geçmiş döneme dair faaliyet raporu okunarak oylandı. Uzuner ve arkadaşlarının önceki dönemi oylamaya sunuldu. Rapor, oy birliğiyle kabul edildi.Denetim Kurulu raporu da okunarak oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi.

Kongre, yeni dönem çalışma programının ve tahmini bütçenin görüşülüp oylanmasının ardından yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri kongreye katılan üyelerin oylarıyla seçildi.

Seçimin ardından konuşan Başkan Erdal Uzuner, destek veren üyelere teşekkür etti.

Uzuner, “Trabzonluluğu Beykozumuzda yaşatmak için elimizden geldiği kadar çaba gösteriyoruz. Bu çabayı da elbette siz kıymetli üyelerimizin destekleriyle sergilemeye çalışıyoruz. Bugün bir kez daha bana ve arkadaşlarıma verdiğiniz destekten dolayı hepinize canı gönülden samimi teşekkürlerimi sunuyorum. Beykoz’da yardım faaliyetlerimize ve Trabzonlu olarak kenetlenmemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.Beykoz Trabzonlular Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu:

Başkan: Erdal Uzuner

İdris Kurt

Mubin Çakmak

Fazlı Çilingir

Sami Şahin

Ahmet Tural

Müslüme Albayrak

Nuran Zorlu

Murat Gedik

Ahmet Akın Ak

Kenan Zayıf

Ergun Genç

Serhat Gedik

Vesile Kan Yeniay

Ali İhsan Durmuş

Denetleme Kurulu Üyeleri

Gençağa Meriç

Zeki Bülbül

Ahmet Akyüz

Disiplin Kurulu Üyeleri

Kemal Kaya

Hüseyin Dinçer

Esra Erdoğan

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb