reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 14 Temmuz 2024 276 Görüntüleme

BEYKOZ İSHAKLISPOR GENÇ YETENEKLERİ SINAVA TABİ TUTTU

TFF 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil etmeye hazırlanan Beykoz İshaklıspor Takımında yeni sezon için hummalı bir çalışma var!

TFF 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil etmeye hazırlanan Beykoz İshaklıspor Takımında yeni sezon için hummalı bir çalışma var!Bordo-Mavili ekip Teknik Direktör Ender Alkan ve Transfer Komitesi ile takıma önemli transferler yaparken, 2002-2006 doğumlu futbolcular için Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında seçme gerçekleştirdi.Seçmelere Türkiye’nin aralarında İzmir, Afyon, Bolu, Ankara, Trabzon, Bursa gibi illerin de bulunduğu profesyonel, Bal ve Amatör Liglerden birçok genç isim katılım sağladı.

700 civarında başvurunun yapıldığı seçmelere yoğun ilgiden dolayı 70 futbolcu çağrıldı. İlk gün isimleri belirlenen genç yetenekler bir gün sonraki iki aşamaya davet edildiler.

Beykoz İshaklıspor Genel Kaptanı Refik Cinel gerçekleşen seçmelerin ardından yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

” Bilindiği üzere takımımız TFF 3.Liginde oynama hakkı elde etti. Teknik Direktörümüz Ender Alkan Yönetiminde yeni sezon kadrosunun oluşmasında önemli mesafeler kat ettik. Önümüzdeki günlerde Bolu’da kampa gideceğiz. Yaptığımız seçmeler ile takıma genç isimlerden ilaveler yapma düşüncesinde olduk. Üst düzey ve profesyonel lig, akademik lig tecrübeli birçok arkadaşımız sahaya çıktı. Bu futbolcu kardeşlerimizden belli sayıda takıma ilave yapıp kadro zenginliği oluşturmak istedik. Belirlediğimiz isimleri Bolu’daki kampımızda değerlendirecek ve daha net bir bilgi edineceğiz “

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb