reklam
reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 19 Temmuz 2024 287 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’da Öztürk ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde vefat eden Güneysulu hemşerisi Talip Öztürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde vefat eden Güneysulu hemşerisi Talip Öztürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Rizeli iş adamı Öz-gür Çay ile Öztreyler A.Ş.’nin ortaklarından Hacı Talip Öztürk, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 16 Temmuz günü vefat etmişti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinden yakın köylüsü olan Hacı Talip Öztürk’ün Beykoz Çavuşbaşı’nda oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Talip Öztürk kimdir?

Talip Öztürk, Rize’nin Güneysu ilçesinde önemli bir iş adamı olarak tanınmakta olup, özellikle çay sektöründe etkin bir rol oynamıştır. Güneysu İlim Öğrenenler Vakfı Başkanlığı görevini üstlenmiş ve vakfın eğitim çalışmalarına önemli katkılarda bulunmuştur.

Daha önce Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) kuruluşu sırasında BMC Yönetim Kurulu Üyesi ve Ortağı olan Öztürk, Güneysu’da 1988 yılında Necmettin Gür ve Haşim Öztürk ile birlikte kurdukları Öz-Gür Çay Sanayi adlı fabrikanın da ortağıdır. Talip Öztürk, beş çocuk babası olarak bilinmekte ve Rize’nin ekonomik ve sosyal hayatına büyük katkılarda bulunmuştur.

Talip Öztürk, tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nde vefat etti. Hacı Talip Öztürk’ün cenaze namazı 16 Temmuz Salı ikindi namazına müteakiben Altunizade Marmara İlahiyat camisinde kılınan cenaze namazından sonra Çamlıca Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Geleceğin kentini tasarladı

Geleceğin kentini tasarladı

Tema Tasarım | AnatoliaWeb