reklam
reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 23 Temmuz 2024 234 Görüntüleme

Beykoz Belediye Başkanı İBB’de Riva Deresini konuştu

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, İBB ve İSKİ yetkilileriyle bir araya geldiği toplantıda Riva Deresi'ndeki kirlilik ve temizlik konuları gündeme alındı.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, İBB ve İSKİ yetkilileriyle bir araya geldiği toplantıda Riva Deresi’ndeki kirlilik ve temizlik konuları gündeme alındı.İstanbul’un doğal suları arasında yer alan Riva Deresi için çalışmalar hız kazanıyor.

Kocaeli Gebze’den doğarak Beykoz Riva’dan Karadeniz’e dökülen Riva Deresi, Pendik ve Çekmeköy’den geçiyor.

Önceki dönem Belediye Başkanlarından Yücel Çelikbilek’in ilk döneminden itibaren çözülmesi için çalışmaların yürütüldüğü Riva Deresi problemi için Alaattin Köseler ve İBB yetkilileri bir araya geldi.

İBB ve İSKİ yetkililerinin katıldığı toplantıda sorunların altı bir kez daha çizilerek çözüm öneri tartışıldı.Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, şunları kaydetti:

“Gündemimiz Riva deresi. İBB Başkan Danışmanı Tonguç Çoban, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, İSKİ Genel Müdür Doç. Dr. Şafak Başa, İBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler, İSKİ Genel Müdür Yardımcıları Begüm Çelikden ve Mahmut Kahraman’ın katılımlarıyla Riva deresinin koku, artırma ve kirlilik gibi çeşitli sorunlarını görüştük.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb