reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 26 Temmuz 2024 229 Görüntüleme

KANLICASPOR BİR İMZA DA BERKER ŞAH POLAT’A ATTIRDI

İstanbul 1.Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Kanlıcaspor'dan transfer haberleri gelmeye devam ediyor.

İstanbul 1.Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Kanlıcaspor’dan transfer haberleri gelmeye devam ediyor.

Boğaziçi ekibinde kadroya son dahil edilen isim Berker Şah Polat oldu. Kulüp Merkezinde gerçekleşen transfer görüşmesi olumlu neticelenince Kulüp Başkanı Bülent Cem Şimşek ve Transfer Komitesi Üyelerinden Remzi Alişan’ın katıldığı sembolik imza töreni ile bu transfer kamuoyuna aktarıldı.

2004 doğumlu genç oyuncu Bayrampaşa Altıntepsispor’dan kadroya dahil edildi. Kağıthanespor takımında da forma giyen Berker, Kanlıcaspor’a şampiyonluk yolunda katkıda bulunmaya geldiğini ifade etti.

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Bülent Cem Şişman yaptığı değerlendirmede, ” Bu sezon başarılı olabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Çok uyumlu ve birbirine kenetlenmiş bir yönetim kurulumuz var. Bu kulüpte ben değil biz cümlesini sıklıkla duyacaksınız. Aramızda daha önceden kulüp başkanlıkları yapmış isimlerin de olması onların tecrübelerinden yararlanabilmek için büyük bir avantaj teşkil etmekte ” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb