reklam
reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 4 Eylül 2024 321 Görüntüleme

BEDES Beykoz’da eğitime destek vermeye devam ediyor

Beykoz Eğitime Destek Derneği, okul sezonu başlamadan önce ilçedeki iki okula fen laboratuvarı ve müzik sınıfı açtı.

Beykoz Eğitime Destek Derneği, okul sezonu başlamadan önce ilçedeki iki okula fen laboratuvarı ve müzik sınıfı açtı.

Başkanlığını Beykoz’un tanınmış simalarından Gülay Demirel’in yaptığı Beykoz Eğitim Destek Derneği (BEDES) ilçenin farklı okullarına dokunmaya devam ediyor.

Yaz tatilini fırsat bilerek okullardaki fırsat eşitliğini dengelemek için çalışmalarını sürdüren Beykoz Eğitime Destek Derneği, İshakağa İlkokulu’na Şeyma Birgül Hasırcıoğlu Müzik Sınıfı ve Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’ne İnci & Güngör Özkan Fen Laboratuvarı kazandırılmasına vesile oldu.

Eğitim atölyeleri çalışmalarına Başkan Gülay Demirel’in öncülüğünde devam eden BEDES’in açılış programına Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, BEDES Başkanı Gülay Demirel, bağışçılar, okul müdürleri ve bazı öğretmenler katıldı.

Açılış programlarında birer konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz’da sürdürdükleri kıymetli çalışmalardan dolayı Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel’in şahsında yönetim kurulu üyelerine ve bağışçılara teşekkür ederek, açılan eğitim atölyelerinin öğrencilere ve okullara hayırlı olmasını diledi.

Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel de bağışçıların destekleriyle ilçe genelindeki çok sayıda okula eğitim atölyeleri kazandırdıklarını ifade etti.Demirel, “Tabii ki biz burada sadece aracıyız. İstiyoruz ki bütün okullarımızdaki yavrularımız aynı imkan ve şartlarda eğitim öğretimlerine devam ederek kendilerini geliştirsinler. BEDES’e gönül veren herkes bunun için burada. Nasip olursa diğer okullarımızda da fırsat eşitliğini sağlamaya çalışacağız. Maddi ve manevi olarak destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış kurdelesinin ardından İshakağa İlkokulu’na Şeyma Birgül Hasırcıoğlu Müzik Sınıfı’nda bir öğrenci müzik dinletisi sundu.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Siyaset Bizim İşimiz Değil!

Siyaset Bizim İşimiz Değil!

Tema Tasarım | AnatoliaWeb