reklam
reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Eylül 2024 309 Görüntüleme

CHP Beykoz İlçe Başkanı Taştan dezenformasyon çağrısı yaptı

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarından yapılan haberin dezenformasyon içerikli olduğunu söyleyerek durdurulması çağrısı yaptı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarından yapılan haberin dezenformasyon içerikli olduğunu söyleyerek durdurulması çağrısı yaptı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, sosyal medya hesabından yaptığı kamuoyu açıklamasında bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarından yapılan haberlerin dezenformasyon içerikli olduğunu kaydederek durdurulması çağrısında bulundu.

Taştan, “Bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında Meclis Üyemiz Sayın Özlem Vural Gürzel’in Beykozlu olmadığı iddiaları gerçeği yansıtmamakla birlikte kendisi büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir neferidir. Sayın Gürzel, Riva Mahallemizde ikamet ederek faaliyetlerini örgütümüzle birlikte sürdürmektedir. İBB ve TBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun konuya ilişkin iddialara yansıdığı gibi Sayın Özlem Vural Gürzel’in Beykoz’da ikamet etmesi ve Meclis Üyesi olmasıyla ilgili herhangi bir dahili yoktur.” ifadelerini kullandı.

Murat Aydın ve yönetimine tek kelime edilmedi

Taştan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Beykoz Belediyemizdeki atamalarla ilgili ortaya attıkları yanlış iddiaların sahiplerini de ayrıca kınıyorum. Öte yandan Zeytinburnu’ndan gelip Beykoz Belediyesi’ni 5 yıl boyunca yöneterek Beykoz’un dinamikleriyle oynaması yetmezmiş gibi bir de milyonlarca lira borç bırakan Murat Aydın ve ekibine malum gazetenin tek kelime etmemesi ayrı bir ironidir.”

“Kimsenin iftiralarla ve yalanlarla Beykoz kamuoyunu meşgul etmeye hakkı yoktur. Malum gazetenin bir süredir partimize, Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize sistematik olarak sürdürdüğü dezenformasyon çalışmalarını bir an önce bırakmalarını bekliyoruz. İddia sahiplerini yanlış ifadeler kullanarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni karalamayı bırakmaya davet ediyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb