reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 17 Eylül 2024 101 Görüntüleme

GÜMÜŞSUYUSPOR BOL GOLLÜ MORAL DEPOLADI 6-1

İstanbul 1. Amatör Lige iddialı hazırlanan takımlardan Gümüşsuyuspor, ikinci hazırlık maçında 1. Amatör Lig 15. Grup ekiplerinden Koşuyoluspor ile karşılaştı.

İstanbul 1. Amatör Lige iddialı hazırlanan takımlardan Gümüşsuyuspor, ikinci hazırlık maçında 1. Amatör Lig 15. Grup ekiplerinden Koşuyoluspor ile karşılaştı.

İlk hazırlık maçında rakibini 6-0 mağlup eden İrfan Avşar’ın öğrencileri, Koşuyoluspor’u da 6-1 mağlup ederek oynadığı ikinci hazırlık maçını da farklı kazanmasını bildi.

Kanlıca Stadında oynanan mücadeleyi Gümüşsuyuspor Futbol Şube Sorumlusu Burak Müldür ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müldür’de izlediler.

Koşuyoluspor’un ilk hazırlık maçında Kulüp Başkanı Birol Bakanay, Sportif Direktör Aykut Bilgütay ve geçen sezonki takım kaptanları Eymen Avcı takımlarını yalnız bırakmadılar.

Aşırı yağan yağmur maça damgasını vurdu

Dostluk havasında başlayan karşılaşma, şiddetli yağmurun etkisiyle beklenmedik bir hal aldı. Gümüşsuyspor ve Koşuyoluspor takımları arasında oynanan maçta, ilk yarıyı ev sahibi Gümüşsuyspor 3-1 önde tamamladı. Ancak ikinci yarıda etkisini artıran yoğun yağış, maçın gidişatını değiştirdi.

İkinci yarının başından itibaren adeta bir su birikintisine dönen saha, futbolcuların top kontrolünü neredeyse imkansız hale getirdi. Bu zorlu koşullarda Beykoz ekibinin yıldızı Jeben, inanılmaz bir performans sergileyerek 15 dakikada 3 gol birden atarak takımının skorunu 6-1 yaptı.

Yağmurun şiddetinin artmasıyla maçın kalan süresi oynanamadı ve karşılaşma, Gümüşsuyuspor’un üstün performansı ile sona erdi. Bu zorlu hava koşullarında sergilenen oyun ve Jeben’in etkileyici performansı, maçı unutulmaz kılan etkenler oldu.

Kenan Savaş kritik penaltıyı kurtardı

Yeşil Beyazlı Gümüşsuyuspor’un gollerini İbrahim İlik, Erdinç Alınak (pen), Cihan Duru ve Jeben (3) atarken, konuk ekibin tek sayısını Samet Tatimli kaydetti. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 devam ederken günün başarılı oyuncularından Gümüşsuyu kalecisi Kenan Savaş, 28. dakikada Emre Durmuş’un penaltısını kurtararak rakibine öne geçme şansını vermedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb