reklam
reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 18 Eylül 2024 82 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESPOR İZMİR’DEN MUTLU DÖNMEK İSTİYOR

THF (Türkiye Hentbol Federasyonu) Erkekler Hentbol Süper Liginin deneyimli takımlarından olan Beykoz Belediyespor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak İzmir Büyükşehir Belediyespor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

THF (Türkiye Hentbol Federasyonu) Erkekler Hentbol Süper Liginin deneyimli takımlarından olan Beykoz Belediyespor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak İzmir Büyükşehir Belediyespor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Ligde üst üste ikinci deplasmanına çıkacak olan Boğaziçi Ekibinde görüşlerini aktaran bu haftaki isim Takım Yardımcı Antrenörlerinden Akın Yenigün oldu…LİGİN EN KÖKLÜ TAKIMLARINDAN BİRİYİZ

Süper lig uzun bir maraton ve Play-Off sistemi mevcut.  Beykoz Belediyesi olarak bu ligin en köklü takımlarından biriyiz.

Önümüzde sıkı bir lig takvimi ve Avrupa Kupası mücadelemiz var. Bu Hafta İzmir’de İzmir B.Ş.B ile oynayacağız ve çalışmalarımız devam ediyor.

Salonumuz Recep Şahin Köktürk’ün dolması bizi çok mutlu ediyor. Sadece İstanbul değil diğer şehirlerde de mutlaka taraftarlarımız bizi buluyor ve destekliyor.

Beykoz Hentbolu öğrendi ve burada ciddi bir Hentbol Kültürü oluştu buda bizi oldukça mutlu ediyor. Her zaman olduğu gibi tüm Beykozluları ve taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb